Ahojte
Druhy den pocitujem stipanie v intimnej oblasti,a mam ruzovkasty moc
Moze ist o zapal mocovych ciest?
Jemne stipanie pocitujem aj pri konci mocenia
Moze byt pritomna aj bolest v podbrusku?
Najlepšie je vysetrit moč, stredný prúd... Skoré uzdravenie...
mas cystitidu, skoc si pre atb.
uro caj a Zerex Urinclear
S ruzovym mocom (teda krv v moci) by som uz bola u lekara
@miskamicha
@miskamicha prečo 2 balenia? Mne predpisuje dr. len jedno
Vedeli by ste mi poradit aj nieco volnopredajne na mocove cesty? Nechcem hned behat po doktoroch, nemam proste kedy a nie je to asi ani natolko vazne. Uz som s tym mala parkrat problem a toto je nic oproti predoslej skusenosti. Tak by som to zatial takto chcela skusit riesit a budem dufat, ze to polavi.
teraz mas aky problem? ze ta to boli akoze tak vnutri alebo pri moceni? lebo to som zase ja takto mala a to som bola hlupa, lebo som narocky ani nepila, aby som nemusela ist na wc, lebo to bola ukrutna bolest. ale potom som dostala rozum alebo co, zatala sa a pisala som urologicky caj samozrejme a vodu a vela.
Zaklad je urologicky caj jednoznacne a vela vela pit. Potom aj brusnice tusim su na toto dobre, ale to neviem, v akych mnozstvach by sa museli jest, aby to aj realne malo nejaky ucinok.
Teraz musim zaklopat, ale ako som sa opytala, tak to nejak odznelo. Ale to uz viem, ze u mna sa taketo problemy casto vracaju, takze kludne baby radte. Normalne si asi nieco kupim dopredu, aby som bola na to pripravena. To s brusnicami viem, ale tiez si myslim, ze to by sa museli vo velkom jest. Pijem vela a ked toto pride, tak este viacej, to chodim taka naliata, ze wc musi byt po ruke.
Ano. Mas pravdepodobne cystitidu. Skus uro čaj sypany na par dni...ak bez zmeny tak budu nutne ATB. Resp.mozes zavooat obvodnemu avy predpisal 2 balenia Monural.