Môže cysta spôsobiť potrat?

katkara
22. jún 2015

zdravim zienky... mam na vas taku otazocku... nedavno som "zazila" zamlcany potrat a teraz mi zistili cystu v dutine ustnej. myslite, ze moze aj takato cysta sposobit potrat? pritom mam doma zdravu dcerku s uplne bezproblemovym tehotenstvom... chceli by sme dalsie babatko, ale mam strach, ze sa to zopakuje pretoze nikto mi nepovedal co to mohlo sposobit a tak sa chytam kazdej slamky... 😒 dakujem velmi pekne za rady

lorela
22. jún 2015

@katkara Rozhodne otazka je to na lekara a ja laik si len myslim, ze cista v ustnej dutine potrat sposobit nemoze.

bonaqa2013
23. jún 2015

NIE....

sibalka21
23. jún 2015

@katkara Rozhodne nie, to s tym nema nic spolocne

kafedame
23. jún 2015

Ahoj,to ,že si nedávno potratila neznamená,že sa ti to stane aj pri dalšom tehu. Moje 1.tehu tiež bezproblémové-dcéra zdravá,dalšie tehu MA v 9.tt a 3.tehu tiež bezproblémové a máme zdravého syna. Takže nemysli hned na zlé,a držím palce,nech sa vám čo najskôr zadarí 🙂 (mimochodom ani mne nezistili,prečo som potratila..jednoducho sa bábo prestalo vyvíjať ☹)

michala.s
23. jún 2015

@katkara mne lekar tak pekne povedal, ze takmer kazda zena potrati, len mnoho z nich o tom nevie. Ako sme sa s manzelom zhodli, tak priroda si robi cistky a ked plos nie je dost silny tak sa neudrzi. Ja som mala polyp na maternici a ten potrat sposobit nemoze. Tak osobne si myslim ze cysta v dutine ustnej taktiez nemoze za potrat

jankabacova
8. nov 2018

@katkara mne na cysty veľmi pomohol enzým serapeptáza rozpustí ju
https://www.smartvit.sk/sk/13-serrapeptaza?gcli...