Ahojte ženy..viem ze bude treba ist k lekarovi ale aj tak ma najskor zaujima vas nazor..V januari som podstupila laparoskopiu cysty..odvtedy som dostala menzes dvakrat naposledy v polke februara odvtedy nič..tehotna nie som..lenze medzi tym som ochorela ked bolo chripkove dostala som brutalnu nadchu ochorela mi aj malá mala vysoke horucky takze stresy..ked sme vyzdraveli cestovali sme na dva tyzdne k nasim..po navrate si mala udrela hlavicku takze sme skoncili zas v nemocnici..tiez si viete isto predstavit tie stresy..moze mi toto vsetko co som opisala sposobit take meskanie menzesu podla vasho nazoru??
@sandra1910 stres a zmeny v tele urobia s tymto velmi vela, lekara jasne navstiv aj len preventivne, hlavne sa upokojte, spomalte a dobre bude, nestresuj sa 🙂
Jasné, že áno. Ono keď sa to tak vezme, tak to je asi ten najsilnejší faktor - stres, ktorý vie poriadne rozhádzať menštruáciu
@jana19877 ja som to mala tak ze najskor stres z operacie..ani som nespavala v noci..potom stres z vysledkov..nasledne prisla choroba..potom sme cestovali cca 220 km na dva tyzdne k nasim..potom sme sa vratili a stal sa uraz malej tak sme utekali na pohotovost..tam sme boli tri dni na pozorovani..cize dalsi stres..
To mohlo byť kľudne tým spôsobené. Je to asi dosť ťažké obdobie, no musíš sa držať, ono to prejde a bude zas dobre
@sandra1910 jasne, isto to je stresom, žijeme v uponáhľanej dobe..niekto horšie zvláda také veci a kde inde by sa to prejavilo ? niekto ma migrény, nespí, je viac unavený a ženám mešká menštruácia napr.
@sandra1910 najhorsie je ze moze aj nemusi... vies moze za tym byt aj iny faktor nie len ten stresovy co najskor navstiv lekara a daj vediet ci si ok 🙂
@dada_99 neviem co ine by to mohlo byt kedze som nedavno absolvovala laparoskopiu aj naslednu kontroly ultrazvuky..a na cytologii som bola v decembri..jedine co mi nerobil doktor bol hormonalny profil
@sandra1910 skus si to dat urobit, nemala som taketo problemy este, ale zo stresu byva vselico ked je psychika ide to do fyzickeho
Mala by si sa pokusit sa nejakym si sposobom do kludu a ver tomu, ze telo to len uvita a budes vidiet sama zmenu k lepsiemu. Telo je na stres v niektorych pripadoch dost haklive
Samozrejme, ze ti to mohlo sposobit. Stres vie narobit riadne vykyvy v tele!
@sandra1910 áno môže