Je tu niekto kto uzil tento prasok na zapal mocovych ciest???Vcera mi ho predpisala dr ze do rana by mi mal zabrat.On zabral sice ale nie uplne je mozne ze sa to este behom par dni upravi?Vie niekto poradit kto ho mal tiez predpisany?
@magic08 a zabral okamzite z vecera do rana?
v podstate ano, rano mi bolo podstatne lepsie, teda, neporovnatelne lepsie
Mne zabral v podstate hneď v deň užitia. Nedala som si ho ale na noc, pretože som mala už naozaj veľké bolesti, ale asi niekedy v poobedných hodinách a do večera mi bolo omnoho lepšie. Čo bolo ale mínus, dostala som naň silnú alergickú reakciu, takže viac ho užívať nemôžem, čo je fakt škoda, lebo je to veľká pomoc pri opakovaných zápaloch 😟
Raz mi zabral jeden sacik (užíva sa na nič) potom už až tri saciky a bolo to fajn
Áno teraz koncom augusta má chytil zápal.... A tiež až na tretí deň som cítila že je to už ok. Takže ešte máš nádej že sa to zlepší treba stále piť veľa vody/urologickeho čaju.
Zabral na 98 percent, zvysok 2 percenta sa upravili vydatnym pitnym rezimom a pobytom v teple.
✌️ som bohužiaľ pravidelná užívatelka Monuralu..
Vždy mi dr predpisuje 2 sáčky, že ak nezaberie prvú noc tak dať aj druhý.. mne vždy zatiaľ zabral hneď prvý, takže druhý mám v zálohe keď ma to chytí nabudúce..
Okrem toho mi brutálne pomáha Prasličkový čaj (za mňa lepšie než urologický)
@lilli68 Jasné, Monural som doteraz užila dvakrát, prvýkrát som sa asi 15 minút po užití vyhádzala po celom tele, príšerne to svrbelo a odoznelo to asi po 3 hodinách. Povedala som si, že veď to bola len slabá reakcia, nič sa nedeje a popravde som na to aj nejak zabudla a dala som si ho aj asi rok na to, ale to už som okrem výsypu a opuchu tváre mala aj problém s dýchaním, to už som sa veľmi zľakla. Našťastie to tiež po chvíli prešlo, no keď som to spomenula doktorovi, povedal, že v žiadnom prípade ho už ďalší krát užiť nemôžem, pretože zjavne sa mi tie alergické príznaky stupňujú a ktovie čo by bolo do tretice... Za mňa teda veľká škoda, naozaj je výborný, stačí jeden sáčok, pomáha rýchlo, netreba brať týždeň lieky a tie, čo majú zápaly min raz do roka, ako aj ja, určite uvítajú takú rýchlu pomoc.
@opica_skorica Naposledy som dostala Nolicin. Pomôcť pomohol, ale bolesť a príznaky mi začali odznievať asi až po druhej tabletke, čo je teda oveľa neskôr ako pri Monurale.
No posledný zápal som mala presne pred rokom a potom som objavila kapucínku, tak si ju dávam už vlastne rok a zatiaľ všetko v poriadku (klop, klop). Uvidím ako to bude s príchodom zimy, ale pre mňa to je zatiaľ taký malý zázrak.
@positano drzim palce.
A ku kapucinke, v akej forme si ju davas?
@opica_skorica Ďakujem, dúfam, že som to nezakríkla 🙈
Kapucínku si dávam ako tinktúru, našla som aj bez alkoholu, tak kvapkám o dušu 🙃
@positano das mi info do ip. Prosim👍
mne stacil jeden balik, no lekarnicka vravela, ze ak nezaberie, ze mozem este na dalsi den jeden uzit. Nemusela som