Mola Hydatidosa. Dá sa po tejto diagnóze otehotnieť?

rencici27
24. máj 2014

Ahoj moj pribeh zacal dvoma ciarkami na teste a neskutocnou radostou mna a mojho mm.Vsetko bolo ok az do 8 tt ked dr nevidela v oboch gastac vakoch plod.Cakali sme tyzden ci nahodou sa neukaze zial neukazal.Potom som isla na Antolsku kde mi primar spravil sono a povedal na rovinu, ze som bola tehotna ,ale zial mola pozrala oba plodi nez sa zacali vyvijat .Na kyrete som bola 21.5 2014.A za 14 dni mam ist pre vysledky s hystologie.To co prezivam pozna len zena co tim presla.A najhorsie je ako dneska ked som videla vsade same deticky a tehotne.No proste do revu mi je.ZAUJIMA MA CI TU NA MK JE NEJAKA ZIENKA CO PO TAKEJ DIAGNOZE AKO JA OTEHOTNELA A PO AKOM CASE A CI AJ BABETKO DONOSILA.A po akom case sa zacala snazit.A ci brala aj nejake vytaminky alebo ake cajiky pila.Dakujem budem stastna za aku kolvek radu.Dakujem

sbenkova
24. máj 2014

ahoj, ja som v pohode potom otehotnela, cca po roku, ale bez nejakeho snaženia sa, dokonca ešte potom raz 🙂) babatká som donosila aj ked hrozil potrat, piť bude asi dobre alchemilkový čajík, dobrá je kyselina listová 🙂)
držím palce 🙂)
možno je dobre dať si polroka oddych 🙂)

aspinka
24. máj 2014

@rencici27 ja som mala tiez molu hydatidosa a to som uz mala zdravu dcerku... celkom nerozumiem co ti k tomu primar povedal lebo vyraz "mola pozrala oba plody" to ako keby sa ti k tomu vyjadrila babka na trhovisku... ja som mala jeden zivy plod ale tym ze druhy plod sa nevyvijal a bunky bujneli dalej mali spolocny plodovy obal nakoniec aj druhy plod odumrel v 12tt... je to len hlupa zhoda nahod a nema to vplyv na dalsie tehotenstvo... po nej sa mi narodil syncek a teraz cakam tretie.... 😉 takze len zabudni a deti este bude ako smeti na molu aj zabudnes 🙂

devicka
24. máj 2014

Kamoška po Mole....asi po roku znova otehotnela. bez problémov to šlo, aj druhé tehu. teraz má dve baby 🙂

rencici27
autor
24. máj 2014

@aspinka
@devicka
@sbenkova Dakujem dievcata som sa zlakla a caj pijem zensky caj alchimiku vraj teraz nemam este pit.A kys list papam.Som sa bala ale ste ma trocha upokojili.Dakujem (a primar mi to vysvetli presne ako si to napisala ale ked ma videl vystrasenu a uplakanu tak mi to takto potom vysvetlil.A bol straaasne zlati ale dufam ze ho uz neuvidim akurat tak ked budem chodit v buducnosti do poradne.

rencici27
autor
29. jún 2014

Dievcata mola sa nepotvrdila tak v septenbri s mm vletime doplna ;))