Môj problém s ureoplazmou

p3tusk4
31. jan 2017

Ahojte,
prosim o radu... Po gynekológií behám už skoro rok od kedy mi začali príšerné bolesti v podbrušku a pri vchode do pošvy. Najskôr to bol vraj zápal neskôr ureoplazma, ktorú my preliečili dva krát, nakoľko sa mi znova vrátila. mám stáleho partnera už vyše dvoch rokov a samozrejem sa opakovane preliečil so mnou. Nakoniec mi vysadil lekár antikoncepciu s podozrením, že to je príčina problému. A však bolesti sa zdvojnásobili, menštruácia zostala nepravidelnou, posledný mesiac a pol ju už nemám vôbec. Dnes mi znova potvrdili ureoplazmu a mám si prísť znova pre recept a nabehnúť na antibiotiká, nevladzem ale už takto stále na a ntibiotykách byť, nehovoriť o tom, že aj priateľa musím znova vláčiť po doktoroch a to ani nevravim ako nám to ničí sexuálny život. Som z toho zúfalá netuším čo mám robiť od kedy mi táto diagnóza bola stanovená, cca pred trišvrte rokom, preliečujem sa už tretí krát, nie je to normálne.
Prosím pomoc (hygienu dodržujem a nemám ani milenca)
myslíte že by to mohol byť problém potom aj keby chcem mať dieťa?

sante11
31. jan 2017

Ureaplazmu ste si mohli doniest aj z predosleho vztahu, aj po prelieceni sa zvykne ukryt niekde v klboch a pri oslabeni imunity sa opat objavi. Niekedy treba jednorazovo preliecit aj 3bal ATB, kym zmizne z lab.nalezu, po troch mesiacoch treba znovu dat vysetrit do lab.Skor zalezitost nefrologa, tato potvorka.

p3tusk4
autor
31. jan 2017

Rok som bola s partnerom a nič, ani predtým som take problemi nemala, potom sa to po zápale prvom začalo a od vtedy ma to drží a áno aj ja a partner sme chodili na kontrolné steri, a aj tak sa mi to stále vracia aj keď mne aj partnerovi vždy potvrdili ze už to nemám :(

sante11
31. jan 2017

Skusit posilnit imunitu 😒

p3tusk4
autor
31. jan 2017

@sante11 skúšam, pravidelne cvičím, jem zdravo, vitamíny stále v ovocí zelenine... neviem už čo mám iné robiť :( :( :( stále mám bolesti intímny život skoro žiadny, mám tolerantného priateľa ale bojím sa ze svoje potreby začne riešiť inak :(

sante11
1. feb 2017

Tie kontrolne stery Ti brali tie 3mes.po ATB? Lebo chvilu po dobrati ATB, mozu vyjst vysledky ,,ciste" , ale tie potvory su len akoby prefackane a v bezvedomi a zase sa preberu k zivotu a zase treba ATB, Brala si jednorazovo, alebo tesne za sebou aspon tie tri balenia(aspon znamena, ze mozno aj viac)?Tak ci tak, to bez ATB nevyhubis, takze skus este skocit na to nefro(je to potvora z ich rajonu), mozno Ti da specifickejsie ATB, inak nastavi liecbu, ale tak ci onak, zacni dlhodobo(miesto vody) pit caj z vlasov kukurice-prirodne ATB(kuku blizien Serafin), najdi si nejakeho akupunkturistu a vyber aspon 5-10 sedeni na drahu mocove cesty, mechur, oblicky. Stoji to peniazky, ale stoji to za to, alebo to skus, az ked budes uplne beznadejna.Rob paralelne liecbu chemicku s prirodnou.Partner sa musi tiez preliecit, keby sa riesil inde, aj tak to prenesie na novu partnerku,aj ta bude chodit po doktoroch, takze by si moc nepomohol. Na imunitu skus kolostrum, aspon od septembra do jari.Trpezlivost.:slight_smile: