Pozdravujem vas zeny, nasla som par diskusii ale aj tak sa pre istotu popytam. Beriem inofolic lebo sa pokusame o dietatko, menstruacia mala prist pred 4 dnami ale testy su negativne (teda okrem pepina, tam je duch/kanalik). Ovulaciu som mala posunu, vtedy sme mali aj posledny styk (bolo to 30.9.). Len tomu teda nerozumiem, ze menstruacia meska a testy nic. Mate podobnu skusenost? Viete poradit? Dakujem vam a pekny vecer prajem. L.
@nika23t no tak teraz otazne ci ho mam vysadit alebo brat dalej. Lebo babatko velmi chceme
Mne tiež inofolic rozhodil cyklus
@lilyianka ano? Kolko ti potom meskalo?
Fiha,ja som ho brala asi 8r dozadu. Ale meškať mi menzes mohol tak max týždeň.
No ja som nevynechala ani jeden deň. Brala som cely čas aj počas meškania. Ak to malo pomôcť, tak som si povedala, že idem ďalej. Mne šlo o to, aby mi inofolic upravil ovulaciu. Ako som písala, po dvoch mesiacoch som si myslela, že opäť mešká ms, ale už to boli dve // na teste 😊
Ano. Mala som cyklus 22-23 dňový. Začala som s inofolicom, prvý mesiac 8 dni meškania, testy negatívne. MS keď som dostala, trvala 10 dní 🤦♀️ Druhý mesiac to isté, len ms už normálne. Tretí mesiac som otehotnela. Držím palce 🍀