Mohla tabletka Escapelle zmeniť môj cyklus?

kikina6427
26. júl 2011

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či môžem byť tehotná, ak som po nechránenom pohlavnom styku do 30 hodín užila tabletku Escapelle. Menzes som dostala asi o cca 8 dní na to, aj keď som ho nemala dostať, to bolo presne 7.7. Teraz je už 26.7. a menzes stále nemám. Pohlavný styk som medzitým mala ale s ochranou, určite sa neroztrhol. Test som si robila po týždni od toho 7.7. a vyšiel negatívny. Mám teraz veľa stresu a ešte aj možné otehotnenie k tomu dosť prispieva. Dnes si ešte spravím test a dúfam, že bude negatívny. Čo si o tom myslíte ? Môže to byť spôsobené tabletkou po, že mi už 3 týždne meškajú ? Vopred ďakujem za odpoveď

aduskatt
26. júl 2011

ved pises, ze si 7.7 menzes mala, takze dnes je hadam aj priskoro na menzes, nie?

anjelicek26
26. júl 2011

Tato tabletka je hormonalny kokteil, ktory tvoj cyklus uplne rozhodi, ma kopu vedlajsich ucinkov a urcite to nie je nic, co sa da odporucat ako "antikoncepcia" pravidelne.

Tvoje telo prave dostalo dobre zabrat a chvilu potrva, kym sa to znova utrasie. To krvacanie, co si dostala na zaciatku jula musis brat ako menstruaciu a od toho pocitat novy cyklus. Takze ti ziadna menstruacia momentalne nemeska. Test si mozes spravit, ale kedze si medzi tym krvacala, pochybujem, ze je sanca, aby bol pozitivny, aj si tabletku uzila v dost kratkom case.

Inak co ti povedal lekar/lekarnik, ked ti predpisoval tu tabletku? Ved ti predsa o vedlajsich ucinkoch musel povedat. A aj o tom, co to spravi s tvojim cyklom.