Mohla som sa narodiť bez panenskej blany?

14. jún 2023

Je možné aby som sa narodila bez panenskej blany alebo sa mám báť že ma v detstve niekto sexuálne zneužil a neviem o tom (nepamätám si to)

hipuska
14. jún 2023

A ako vieš že ju nemáš? Niekto.ju má takú tenkú že sa sama roztrhne pri námahe

nelca0510
14. jún 2023

Niečo tam máš. Ale naozaj dá môže stať,že môže prasknúť aj pri niecom inom ako penetracii

nika_val
14. jún 2023

Vraj pri takych veciac ako jazda na bicykli, na koni a podobne môže prist k rozthnutiu 🤷‍♀️
Nemyslim si že treba hned panikáriť
A dalšii doležity fakt ..ako vieš že ju nemáš?

viestta
14. jún 2023

Panenska blana v mnohych pripadoch vyzera len ako riasa na sliznci, takze je v podstate tazlo rozpoznatelna

jakoma
14. jún 2023

Ked nemas zle spomienky z detstva tak to neries, naco? Ja nemam sajnu kedy som prisla o blanu a vobec ma to neovplyvnuje

klarissa25
14. jún 2023

Ako vieš ze ju nemáš?

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
14. jún 2023

Ako si k takejto úvahe prišla?

zuza265
14. jún 2023

Panenska blana je len nazov. Vobec zeny nic take mat nemusia. Pridam prispevok

spagetka66
14. jún 2023

Nic ako panennska blana neexistuje vola sa to hymen a pri sexualnosm styku ani nijak inak sa nepretrhne krv pri prvom pohlavnom styku sa vyskytuje hlavne koli nervozite a nedostatocnej vlhkosti treba pouzit lubrigacny gel aby nedoslo k natrhnutiu koze vtedy nebude ani krv. Je to mytus naozaj netreba panikarit ak vsak mas pocit, ze nieco nie je v poriadku v tvojej minuosti tak by som zasla na terapiu. Tu je aj clanok ak by si chcela viac info o tomto fenomene ako ten mytus vznikol a tak dalej: https://a2larm.cz/2019/09/mytus-o-panenske-blane/

zuza265
14. jún 2023

Lekar vobec nema ako zistit ani to ci si panna alebo nie

spagetka66
14. jún 2023

https://www.slovart.sk/knihy-v-slovencine-a-ces... rada by som odporucila aj tuto knihu ak sa chces dozvediet viac o tom ako funguje zenske telo. Tatiez som dlhe roky verila tomuto mytusu a mnohym inym. Mat tak v puberte tieto informacie co mam teraz mnoho veci by bolo pre mna jednoduchsich.

asod
11. okt 2023

@spagetka66 Preto si mysli autorka, ze nema panensku blanu, lebo po prvom pohl. styku nekrvacala. V kralovskych rodinach sledovali pohl. akt novomanzelov. Rano pozreli plachtu, ci je krvava....