Mohla som potratiť počas menštruačného cyklu?

majkaa445
19. mar 2018

Ahojte mamičky chcem sa spýtať či je možné aby som potratila počas menštruačného cyklu. Už som mala 2 potraty a vyzeralo to, ako keby som dostala svoje dni a po dvoch/troch dňoch nám bábätko odišlo 😟 lekári sa mi k tomu nijako nevyjadrili

shades3
20. mar 2018

ahoj, nejako celkom nerozumiem - ked dostanes menzes, tak si neni tehotna - hrozne casto sa stava, ze vajicko sa neuhniezdi a vyplavi sa pocas menzesu, ale to sa neda vobec odsledovat, ani zistit.. keby si bola tehotna a zacnes krvacat v case obvykleho menzesu, tak samozrejme moze ist o potrat, ale ked dostanes ms normalne po mesiaci, tak sa jednoducho neuchytilo vajicko. to ani nenazyvaju potrat..

majkaa445
autor
20. mar 2018

No ono to je tak, že mi meškávajú dni keď som tehotná spravím si test a je pozitívny ale po niekoľkých dňoch začnem krvácať a v nemocnici mi len sledujú či sa to vyplaví alebo nie ale vždy sa to vyplaví

shades3
20. mar 2018

@majkaa445 aha.. no to je smola :( ale je to velmi velmi bezny jav.. :( a ked je to takto skoro, ze po par dnoch hned sa spusti krv, tak lekari to vobec neriesia.. keby si si nerobila testy, tak ani nevies, a tisice zien ani nevedia, ze potratili.. budem drzat palceky, aby sa to co najskor uchytilo.. a lekari nezistili nic, co sa tyka napr. krvi, protilatok a tak, ze ci je u teba vsetko ok? ci nezistovali este vobec asi, ze.. ? keby to bolo po par tyzdnoch tehu, a dvakrat, tak by uz riesili, ale takto sa na to pozeraju akoze nic.. :( mrzi ma to :(

majkaa445
autor
20. mar 2018

No hej presne ani sa ma na nič nepýtali len pozorovali a nič 😟 teraz som opäť tehotná ale už to budem poriadne riešiť s gynekologičkou nech mi spraví vyšetrenia hocičo ale nech sa malé udrží

shades3
20. mar 2018

@majkaa445 mali by ti slahnut dufaston na udrzanie, ale ked je to fakt ze dva-tri dni ako hovoris, tak podla mna sa na to vykadia :( ale budem drzat palceky, nech to vyjde!!!!

osky
20. mar 2018

Ja som estelen po stimulke a pregnyle a uz mi dali duphaston pre pripad zeby to vyslo.nechapem pistoj lekarov.jednoznacne treba bud od spidu progesteron alebo ten duphaston.uzivaj dobre magnezium a daj si ascorutin.
A daj si vysetrit hematologiu a pod.

alobalka
20. mar 2018

Zvykne sa dávať utrogestan na podporu udrzania teho, najmä ak máš kratsiu lutealnu fázu cyklu a teda jeho nedostatocnost. Takisto uzivatelkam HAK sa môže stencovat sliznica maternice a teda byt nedoatatocne hruba pre uhniezdenie. ..

majkaa445
autor
21. mar 2018

No ja HAK nepoužívam a včera som bola u svojej gynekologičky hneď mi naordinovala duphaston 2x denne a každý týždeň na kontrolu