Ahojte mamičky chcem sa spýtať či je možné aby som potratila počas menštruačného cyklu. Už som mala 2 potraty a vyzeralo to, ako keby som dostala svoje dni a po dvoch/troch dňoch nám bábätko odišlo 😟 lekári sa mi k tomu nijako nevyjadrili
No ono to je tak, že mi meškávajú dni keď som tehotná spravím si test a je pozitívny ale po niekoľkých dňoch začnem krvácať a v nemocnici mi len sledujú či sa to vyplaví alebo nie ale vždy sa to vyplaví
@majkaa445 aha.. no to je smola :( ale je to velmi velmi bezny jav.. :( a ked je to takto skoro, ze po par dnoch hned sa spusti krv, tak lekari to vobec neriesia.. keby si si nerobila testy, tak ani nevies, a tisice zien ani nevedia, ze potratili.. budem drzat palceky, aby sa to co najskor uchytilo.. a lekari nezistili nic, co sa tyka napr. krvi, protilatok a tak, ze ci je u teba vsetko ok? ci nezistovali este vobec asi, ze.. ? keby to bolo po par tyzdnoch tehu, a dvakrat, tak by uz riesili, ale takto sa na to pozeraju akoze nic.. :( mrzi ma to :(
No hej presne ani sa ma na nič nepýtali len pozorovali a nič 😟 teraz som opäť tehotná ale už to budem poriadne riešiť s gynekologičkou nech mi spraví vyšetrenia hocičo ale nech sa malé udrží
Ja som estelen po stimulke a pregnyle a uz mi dali duphaston pre pripad zeby to vyslo.nechapem pistoj lekarov.jednoznacne treba bud od spidu progesteron alebo ten duphaston.uzivaj dobre magnezium a daj si ascorutin.
A daj si vysetrit hematologiu a pod.
Zvykne sa dávať utrogestan na podporu udrzania teho, najmä ak máš kratsiu lutealnu fázu cyklu a teda jeho nedostatocnost. Takisto uzivatelkam HAK sa môže stencovat sliznica maternice a teda byt nedoatatocne hruba pre uhniezdenie. ..
No ja HAK nepoužívam a včera som bola u svojej gynekologičky hneď mi naordinovala duphaston 2x denne a každý týždeň na kontrolu
ahoj, nejako celkom nerozumiem - ked dostanes menzes, tak si neni tehotna - hrozne casto sa stava, ze vajicko sa neuhniezdi a vyplavi sa pocas menzesu, ale to sa neda vobec odsledovat, ani zistit.. keby si bola tehotna a zacnes krvacat v case obvykleho menzesu, tak samozrejme moze ist o potrat, ale ked dostanes ms normalne po mesiaci, tak sa jednoducho neuchytilo vajicko. to ani nenazyvaju potrat..