Ahojte prosím kamoška mi písala že ma modrý výtok. Už druhý večer ale iba večer. Nič ju nebolí,neštípe, nepáli, nesmrdí. Nejedla nič modrel a nemali jej čo zafarbiť gaťky. Ms jej mešká 8dní test si robila megatívny. Mala teraz aj stresujúce obdibie k dr ide ale to bude mať ešte pár dní kým dostane termín. len sa ma vystrašene pýtala či som sa s takým niečim nestretla. Tak reku tu je vals veľa možno ste sa s tým stretli. Za každú odpoveď ďakujeme 🙏🏻
Ak je modrý, zelenomodry, nie je to OK.
Určite nech hneď zajtra volá Dr.
Môže to znamenať zmeny na krčku.
Držím palce.
Nuž,kamoška by to nemala riešiť s kamoškou a ty s cudzími ženami na MK,ale mala by to riešiť s gynekológom zajtra v pondelok rano.
@mogaa ano poslala mi foto
@nelca0510 pozri nepytala som sa na nazor co si o tom myslis je to anonymne cize nik nevie co lto kedy ako 🙂 ide zajtra k dr pre termin no mozno jej da termin az o par dni ak nie o tyzden. dakujem pekny den prajem
@slniecko5 hej to som jej vravela ze zrejme to bude nejaky zapal alebo nieco proste nieje v poriadku :(
Byť ňou, pýtam si prednostné vyšetrenie. Odporuc jej to prosím. Potrebuje ísť na cytologiu čím skôr. Žiadne, že termín o mesiac..
@slniecko5 ja akoze fakt nechapem ze ako moze lekar dat termin tak neskoro hlavne gynekolog :/ napisala som jej da mi vediet na kedy dostala termin ci ju vezmu hned. Dufam te ti nebude nic vazne lebo s takymti som sa veru este nestretla :(
Modry 😂
@sunshine_18 co sa rehnis? Myslim si ze to vtipne nieje a hladali sme vela na nete a je viac takych pripadov. Len nenasli sme dovod. Ked nemas nejaky normalny nazor tak sa chod starat o svoju domacnost. Modry este neznamena ze je kralovsky tmavo modry 😂🤦🏼♀️
Ved ok ale neviem si to predstavit , akoze z coho by mal byt modry ?
@sunshine_18 okej ze si to nevies predstavit ja som bola tiez v roti z toho nakolko som sa stym tiez nikdy nestretla ale smiat sa asi netreba sme zeny a niekedy vie nase telo vyprodukovat take veci ze mozno lekar kuka ako puk. Cize tolko z mojej strany. Ak niekto neviem coby len kiszik normalneho napisat nech nepise 🙂 lebo to ze niekto napise ze “modry😂” bolo asi aj zbytocne pismenkovat 🫢😉
Daj vedieť ako dopadla kamoška, v živote som o modrom výtoku nepočula a neviem si predstaviť z čoho by mohol byť modrý. Daj vedieť, naozaj ma to zaujíma. Kamoške držím palce 🙏
Daj sa do pohody trosku 🫠 drzim jej palce snad sa to vyriesi
Prosím ťa čo to nakoniec bolo? Práve som ostala tiež na wc poriadne zaskočená 😲
@tianna ahoj nakoniec jej to samo zmizlo. A uz jej nic nieje takze neviem :/ ani nesla k dr. Kebyze sa to stane mne urcite k dr idem aby som mala istotu. Co ty si si to nasla tiez? 😖
Ďakujem, áno 🤦🏼♀️ ale nakoniec sme zistili že to bolo z wc papiera.. nepoužívala kamoška náhodou značku Tento ellegance blue decor?.. ja som na ňom našla tmavšie fliaciky, no nefarbili. Šla som robiť deťom jesť a jedna tá nitka mi ostala na obruse (nemala som kuchynské utierky a bol mokrý stôl). Keď som sa vrátila išla som ju dať dole a obrus už nie je biely ale modrý 🤦🏼♀️
@tianna to je to ze ona to mala na spodnom pradle :/
@tianna ale opytam sa jej mozno to bola aj taka banalita hned sa jej spytam 🙂
@tianna No pytalaaom sa a veaj iba tie jedny gatky jej to stale robia ze adi nieco v latke ze od vtedy si ich dala opat a opat boli modre ale ine su bez modrych skvrn 🤷🏼♀️
Super, záhada aj u nej rozlúštena.. 😁
si si istá že modrý?