Modrý výtok

16. júl 2023

Ahojte prosím kamoška mi písala že ma modrý výtok. Už druhý večer ale iba večer. Nič ju nebolí,neštípe, nepáli, nesmrdí. Nejedla nič modrel a nemali jej čo zafarbiť gaťky. Ms jej mešká 8dní test si robila megatívny. Mala teraz aj stresujúce obdibie k dr ide ale to bude mať ešte pár dní kým dostane termín. len sa ma vystrašene pýtala či som sa s takým niečim nestretla. Tak reku tu je vals veľa možno ste sa s tým stretli. Za každú odpoveď ďakujeme 🙏🏻

mogaa
16. júl 2023

si si istá že modrý?

slniecko5
16. júl 2023

Ak je modrý, zelenomodry, nie je to OK.
Určite nech hneď zajtra volá Dr.
Môže to znamenať zmeny na krčku.
Držím palce.

nelca0510
16. júl 2023

Nuž,kamoška by to nemala riešiť s kamoškou a ty s cudzími ženami na MK,ale mala by to riešiť s gynekológom zajtra v pondelok rano.

autor
16. júl 2023

@mogaa ano poslala mi foto

autor
16. júl 2023

@nelca0510 pozri nepytala som sa na nazor co si o tom myslis je to anonymne cize nik nevie co lto kedy ako 🙂 ide zajtra k dr pre termin no mozno jej da termin az o par dni ak nie o tyzden. dakujem pekny den prajem

autor
16. júl 2023

@slniecko5 hej to som jej vravela ze zrejme to bude nejaky zapal alebo nieco proste nieje v poriadku :(

slniecko5
16. júl 2023

Byť ňou, pýtam si prednostné vyšetrenie. Odporuc jej to prosím. Potrebuje ísť na cytologiu čím skôr. Žiadne, že termín o mesiac..

autor
16. júl 2023

@slniecko5 ja akoze fakt nechapem ze ako moze lekar dat termin tak neskoro hlavne gynekolog :/ napisala som jej da mi vediet na kedy dostala termin ci ju vezmu hned. Dufam te ti nebude nic vazne lebo s takymti som sa veru este nestretla :(

sunshine_18
16. júl 2023

Modry 😂

autor
17. júl 2023

@sunshine_18 co sa rehnis? Myslim si ze to vtipne nieje a hladali sme vela na nete a je viac takych pripadov. Len nenasli sme dovod. Ked nemas nejaky normalny nazor tak sa chod starat o svoju domacnost. Modry este neznamena ze je kralovsky tmavo modry 😂🤦🏼‍♀️

sunshine_18
17. júl 2023

Ved ok ale neviem si to predstavit , akoze z coho by mal byt modry ?

autor
17. júl 2023

@sunshine_18 okej ze si to nevies predstavit ja som bola tiez v roti z toho nakolko som sa stym tiez nikdy nestretla ale smiat sa asi netreba sme zeny a niekedy vie nase telo vyprodukovat take veci ze mozno lekar kuka ako puk. Cize tolko z mojej strany. Ak niekto neviem coby len kiszik normalneho napisat nech nepise 🙂 lebo to ze niekto napise ze “modry😂” bolo asi aj zbytocne pismenkovat 🫢😉

gabym
17. júl 2023

Daj vedieť ako dopadla kamoška, v živote som o modrom výtoku nepočula a neviem si predstaviť z čoho by mohol byť modrý. Daj vedieť, naozaj ma to zaujíma. Kamoške držím palce 🙏

sunshine_18
17. júl 2023

Daj sa do pohody trosku 🫠 drzim jej palce snad sa to vyriesi

tianna
4. aug 2023

Prosím ťa čo to nakoniec bolo? Práve som ostala tiež na wc poriadne zaskočená 😲

autor
4. aug 2023

@tianna ahoj nakoniec jej to samo zmizlo. A uz jej nic nieje takze neviem :/ ani nesla k dr. Kebyze sa to stane mne urcite k dr idem aby som mala istotu. Co ty si si to nasla tiez? 😖

tianna
4. aug 2023

Ďakujem, áno 🤦🏼‍♀️ ale nakoniec sme zistili že to bolo z wc papiera.. nepoužívala kamoška náhodou značku Tento ellegance blue decor?.. ja som na ňom našla tmavšie fliaciky, no nefarbili. Šla som robiť deťom jesť a jedna tá nitka mi ostala na obruse (nemala som kuchynské utierky a bol mokrý stôl). Keď som sa vrátila išla som ju dať dole a obrus už nie je biely ale modrý 🤦🏼‍♀️

autor
4. aug 2023

@tianna to je to ze ona to mala na spodnom pradle :/

autor
4. aug 2023

@tianna ale opytam sa jej mozno to bola aj taka banalita hned sa jej spytam 🙂

autor
4. aug 2023

@tianna No pytalaaom sa a veaj iba tie jedny gatky jej to stale robia ze adi nieco v latke ze od vtedy si ich dala opat a opat boli modre ale ine su bez modrych skvrn 🤷🏼‍♀️

tianna
4. aug 2023

Super, záhada aj u nej rozlúštena.. 😁