Modrina na prsníku

bibg
1. jún 2024

Ahojte pár dni pozorujem tuto modrinu alebo začervenanie alebo čo to je. Mám to asi aj na druhom prsníku. Neboli to, nieje to vystúpené, nemám tam hrču. Na sono chodím každý tok pravidelne a bola som vo februári. Teraz má prsia bolia mám dostať ms. Ale toto má znervózňuje. Neviem či je to z podprsenky alebo čo. Tam kde to mám mi vedie gumicka podprsenky nakoľko nosím braletky a nie kosticove podprsenky môže to byt z toho? Ale nosím ich už nejakú pár mesiacov žeby to az teraz začalo po dlhodobom nosení?

zmrzlinka2021
1. jún 2024

@bibg a čo si myslíš, že máš rakovinu?

domka222
1. jún 2024

Ja si myslím, že šitie z tej podprsenky ti tam šúcha kožu keďže to máš na oboch približne na rovnakom mieste

barbora0308
1. jún 2024

@bibg Tie flaky mas na oboch prsnikoch na rovnakom mieste, takze ti ich zjavne nieco otlaca v rovnakych bodoch na oboch miestach.

bibg
autor
1. jún 2024

@barbora0308
@domka222
Ono to vyzerá úplne ako keby tam sú zilky alebo petechie alebo niečo take.. nieje to na povrchu koze odrete.
@zmrzlinka2021 tak mám rešpekt pred podkoznymi začervenaniami.

ankare
1. jún 2024

@bibg máš to na oboch prsníkoch na podobnom mieste. Niečo Ti to asi otlaca.

ankare
1. jún 2024

@bibg a teraz Ti budú chlapi písať: Odfoť celé prsia, nech to vieme posúdiť 😅

domka222
1. jún 2024

@bibg však aj stály tlak na pokožku,hlavne jemnú môže spôsobiť petechie

bibg
autor
6. jún 2024

@domka222
@ankare
Ja neviem baby. Nemám pocit že to mizne. Podprsenku už týždeň nosím inú a natieram to heparoidom.

domka222
6. jún 2024

Tak skoč na kožné

bibg
autor
6. jún 2024

@domka222 aj keď to nieje vystúpené? Že je to pod kožou ja som myslela že skôr na gyndu

domka222
6. jún 2024

Ja by som išla najskôr na kožné. Ak tak potom po výmenný na sono.