Ahojte uz dlhsie rozmyslam nad jednou vecou.. Ako som tu tak prebehla forum vidim ze nie som jedina co ma zdravotne problemy a vyhliadky na babatko a pokojne tehu nie su ruzove... (diagnoza polycisticke vajecniky a 9 rokov viac-menej bez prestavky uzivanie atk kvoli tomu) s priatelom este nemame zazemie ale mne sa blizi 26 rokov a zacina sa ozyvat hlas "co ak je to teraz alebo nikdy?". A je dost dotieravy.. Moja otazka znie- co vam pomohlo otehotniet? alebo co povazujete za efektivnejsie- bylinky alebo lieky? Babatko planujeme o rok-dva... Mam vysadit tabletky s mojou diagnozou a skusit ist prirodnou cestou alebo uz vydrzat s tabletkami? Dakujem za akekolvek skusenosti fakt sa tym trapim uz dlhsiu dobu....
@zanettta6 dakujem ja by som uz najradsej isla do toho ale naozaj nie je spravna doba, sme s priatelom v zahranici a studujem tu a pracujeme a bojujeme za nas kusok zemi na tomto svete aby sme mohli privitat maleho cloviecika do vyrovnaneho prostredia🙂.. Ale samozrejme viem ze mam problemy a nechcem to zanedbat stale ma to mata ze co ak bude neskoro a co ak robim nieco zle a mozem to napravit este skor nez sa naozaj zacneme snazit... A poslednej dobe mi z toho zacinalo sibat a unika mi vsetko okolo mna tak som sa chcela s niekym podelit o svoje myslienky.. Lebo priatela uz so mna tiez sibne asi za chvilu 🙂... Je skvely, povedal ze budem mamou a slubil ze urobi cokolvek aby som nou bola a ze budem vyborna mama... A on bude vyborny otec a zasluzi si nim byt... Dufam ze sa vam coskoro postasti 🙂
@wallaby ahojcek,si este mlada a mas stale sancu na babatko,ja mam uz 36 stale len skusame a tuzime po babatku ,tazka situacia aj pocity,niekedy stacia bylinky,niekedy lekars.metoda, a niekedy???neboj,musime dufat,skusat a verit,ze raz sa to podari aj nam,nielen vsetkym okolo nas..drzkaj sa,daj sa do toho ked to tak citis..ten presny recept nenaslo este vela ludi na svete😉