Moderná medicína verzus alternatívna bylinná medicína

wallaby
15. sep 2013

Ahojte uz dlhsie rozmyslam nad jednou vecou.. Ako som tu tak prebehla forum vidim ze nie som jedina co ma zdravotne problemy a vyhliadky na babatko a pokojne tehu nie su ruzove... (diagnoza polycisticke vajecniky a 9 rokov viac-menej bez prestavky uzivanie atk kvoli tomu) s priatelom este nemame zazemie ale mne sa blizi 26 rokov a zacina sa ozyvat hlas "co ak je to teraz alebo nikdy?". A je dost dotieravy.. Moja otazka znie- co vam pomohlo otehotniet? alebo co povazujete za efektivnejsie- bylinky alebo lieky? Babatko planujeme o rok-dva... Mam vysadit tabletky s mojou diagnozou a skusit ist prirodnou cestou alebo uz vydrzat s tabletkami? Dakujem za akekolvek skusenosti fakt sa tym trapim uz dlhsiu dobu....

zanettta6
15. sep 2013

@wallaby ahojcek,si este mlada a mas stale sancu na babatko,ja mam uz 36 stale len skusame a tuzime po babatku ,tazka situacia aj pocity,niekedy stacia bylinky,niekedy lekars.metoda, a niekedy???neboj,musime dufat,skusat a verit,ze raz sa to podari aj nam,nielen vsetkym okolo nas..drzkaj sa,daj sa do toho ked to tak citis..ten presny recept nenaslo este vela ludi na svete😉

wallaby
autor
16. sep 2013

@zanettta6 dakujem ja by som uz najradsej isla do toho ale naozaj nie je spravna doba, sme s priatelom v zahranici a studujem tu a pracujeme a bojujeme za nas kusok zemi na tomto svete aby sme mohli privitat maleho cloviecika do vyrovnaneho prostredia🙂.. Ale samozrejme viem ze mam problemy a nechcem to zanedbat stale ma to mata ze co ak bude neskoro a co ak robim nieco zle a mozem to napravit este skor nez sa naozaj zacneme snazit... A poslednej dobe mi z toho zacinalo sibat a unika mi vsetko okolo mna tak som sa chcela s niekym podelit o svoje myslienky.. Lebo priatela uz so mna tiez sibne asi za chvilu 🙂... Je skvely, povedal ze budem mamou a slubil ze urobi cokolvek aby som nou bola a ze budem vyborna mama... A on bude vyborny otec a zasluzi si nim byt... Dufam ze sa vam coskoro postasti 🙂

zanettta6
16. sep 2013

@wallaby tak vidis,mas po tvojom boku silnu podporu ste nato dvaja a spolu uznate kedy je ten spravny cas,neboj podari sa to,treba dufat,zbytocn.nestres.aj je to aobcas tazke byt silna s usmevom na tvari,tak drzim palceky😉teraz sa sustred pritomnost😀drz sa,pa