Nechcem tu byť za blbú ale asi potrebujem nejaký špeciálny návod. Tampón mám zavedený dobre viem to podľa toho že mi nepreteká ani ho v sebe necítim. Koľkokrát idem na wc aj s tampónom mám ho nasiaklý močom. Šnúrka je pritom suchá. Snažila som sa ju nejak držať lebo som počula že keď je mokrá šnúrka navlhne aj tampón ale aj tak to nepomohlo. Nechce sa mi ho vyberať zakaždým keď idem na toaletu. Vložky mi na krámy nestačia
@len_nig áno vážne. Čo je zle na otázke.
A teraz som tu už videla asi všetko 🙂
@siss98 už som čítala aj na iných fórach že s tým je niekedy problém a tiež sa k tomu nikto rozumne nevyjadril
Tak podľa mňa by sa mal meniť po močení predsa len je to chulostiva oblasť a nasiaknuty tampón močom mať dlhšie v sebe neni dobrá cesta. Asi by som ho menila teda po potrebe.
nepotrebuješ návod, je to úplne normálne, že pri cikaní tampón navlhne močom. čiže sú len dve možnosti - buď to necháš tak alebo si po cikaní tampón vymeníš. veľa zdaru🐙
@siss98 všade píšu že nie je nutné vôbec tampón pri močení meniť. Ani pred ani po. Proste sa vymočiť a hotovo. A tampón by mal ostať suchý. Ja som nevedela že je nasiaknutý necítila som to len som si to všimla keď som išla na ďalšiu potrebu že už ho vymením
Tak ja teda tampon nasiaknuty mocom nemavam nikdy ...
Sice tampony uz vyse 20 rokov nepouzivam, ale podla mna ten tampon mas prilis nizko. Ak by bol zavedeny hlbsie, ako by sa tam ten moc dostal?
Môže mi niekto vysvetliť, ako by mohol tampón nasiaknut pri cikani, keď je to úplne "ina" trubica? A ako si zistila, že je nasiaknuty močom? Pokiaľ viem, má sa meniť po plávaní, a podľa potreby, sily menštruácie, nie po močení....ja osobne som nikdy "od mocenia" tampón mokrý nemala...
Vies o tom, ze tadial, kde mas davat tampon, necikas, ze? Ze to je iny “vchod”. Lebo fakt nerozumiem, ako je mozne aby ti nasiakol mocom, ak mas tampon zasunuty dostatocne hlboko v posve.
@jaskolka maximalne tak snurka, ktora by pri moceni visela v prude mocu. Treba si pred tym skontrolovat kde je a dat nabok. Nasiaknuty tampon mocom, mi pride trosku sci-fi. Bud je absolutne zle zavedeny, alebo je nasiaknuty tym, cim nasiaknuty ma byt a autorka sa len domnieva, ze by to mohol byt moc.
Tak jedine ze tam mas nejaku "anatomicku" dieru skrz, inak si to neviem vysvetlit. Zaved si na WC tampon mimo MS a skontroluj po moceni. Ak bude nasiaknuty mocom tak mas nejaky divny problem = smer dr.
Môže sa jednať o tzv. urogenitálnu fistulu, kedy sú močové cesty spojené s genitálom. Najlepšie spravíš, keď si po každom močení tampón vymeníš. Bližšie sa informuj u svojho gynekológa.
A to sa ako môže stať? Veď tampón máš zavedený v pošve, teoreticky hlboko a ťažko môže byť nasiaknuty močom. A kdesi vzala že je to moc
@hipuska asi v tom bude problém. Ja ho dávam tak že ukazovák mám dnu len na jeden článok prsta. Veľkosť mám podľa toho aké silné mám.
Jeden clanok prsta je podla mna dost málo, malo by to ist na cely prst
Ako chodíš, ho svaly pan.dna môžu vytláčať von. Ale to by musel trcat. Skús aj mimo menzes ako tu ktosi radil
Ahojte mám jeden problém mám Menštruáciu a sme na dovolenke čiže si dávam tampón stalo sa mi teraz prvý krát že som si vytiahla tampón a boli ma keď močím.Vobedz neviem čo robiť či sú to močové cesty alebo je to s toho tampónu
Ja som si tampon vyberala pred mocenim lebo som snim mocit nevedela
Ja chápem ale mám ten problém že vždy keď si ho vytiahnem a idem cikat tak ma to štípe ale to len odvtedy ako som ho začala používať
@domikubickova626 asi preto lebo ho nemenis Tak casto ako je potrebne
každú hodinu ho mením
lebo mám silnú menštruáciu
Sme tu vsetky baby, tak teda dobre, a asi nie som jedina - ja ked idem na malu aj velku, vytiahnem si snurku od tamponu dopredu a “zacvaknem” si ju medzi tam 😅 a ze mas tampon nasiaknuty sa ti len zda, moc sa donho nema ako dostat
@ruzasipova mne mama stále hovorila, že si musím pred močením tampón vyberať, lebo však nemáme tisíc otvorov, ale tak jasne, že nečurame cez maternicu, tak ja to nechápem...
To myslíš akože vážne?