Ahojte, v stredu mi bol robeny zakrok missed abortion, prekvapivo som sa citila dobre, ale od vcera mam silne bolesti v podbrusku, krizoch, krvacam tak primerane. Od dnes ma zas zacali boliet prsia. Chcem sa spytat ake mate vy skusenosti, ako ste sa vy citili.
Dakujem.
@kika109 Su to normalne reakcie tela na dany zakrok, telo sa este spamatava. Gynekologa treba vyhladat v pripade, ak nastanu velmi silne krce alebo velmi silne krvacanie. Co sa tyka prs, ak by velmi boleli, tak si ich natieraj octanovou mastou a kludne aj na vecer zaviaz obvezom. Mne to odporucil gynekolog a naozaj mi to velmi pomohlo, mna prsia neskutocne boleli.
@barbora0308 dakujem za odpoved. Mozno som spravila chybu, ze som velmi neoddychovala, nerobilo mi dobre lezat niekde medzi 4 stenami..
@kika109 tvoje telo sa potrebuje zregenerovat, daj tomu cas 😊 prajem "skore uzdravenie" 🌻.
@barbora0308 presla si si tym tiez? Ak ano, po akom case ste sa zacali snazit zas?
@kika109 Ja som mala potrat v 16tt, ale kedze som sa porodom uplne nevycistila, tak ma museli este aj cistit, ja som masivne krvacala, dokonca mi museli davat aj transfuziu, takze moje telo sa naozaj dost dlho spamatavalo. Otehotniet som otehotnela po pol roku hned na prvy pokus 😊.
Ja som zacala mat bolesti tusim az na nejaky 2 alebo 3 den. Ale mala som take bolesti, ze som sama nedokazala prejst z izby na wc. Dopovala som sa len liekmi aby som sa mohla z toho aspon vyspat. Trvalo to cca 3 dni a krvacala som uplne minimalne.
@kika109 ja som po zakroku na 13ty den mala normalne ovulu,potom ms aj ovulaciu a teraz po ms ideme uz nato..za skusenie nedame nic..nemusi sa darit aj pol roka,rok.. mala som teda ms strasne silnu tu prvu od zakroku,aj tato bola celkom silna..tak vycistena podla mna som dobre..tak ideme skusit 🙂
@kika109 po fyzickej stranke som kyretaz po MA zvladla dobre,,psychika z dovodu straty vytuzeneho babatka - to uz bolo horsie..nespominam si ci ma ,okrem duse, nieco bolelo, ani kolko som krvacala..viem,ze fyzicky sa moje telo dalo rychlo doporiadku..na 27dc som dostala ms. Ale uzivala som alchemilku a inofolic a tiez kyselinu listovu... myslim vsak, ze pms a ci silnejsie krvacanie po tomto zakroku su bezne..horsie je horucka,silne bolesti brucha az krce, vracanie a to bez inych priznakov virozy,,to uz treba ist k lekarovi
A zabudla som, ze mam dost nafuknute brucho.. to ma najviac vydesilo