Caute, urcite ste ma niekto postrehli, v sobotu som mala potratovu tabletku. Bolo to hrozne, dnes som bola n akontrole a povedal, ze este mi tam ostali kusky, nic vazne, ze by to odislo aj s menzesom, ale predsa este da potratove tablety, aby maternica este vypudila co vie.
Mavam v noci krce a vychadzaju zo mna vtedy 2-3cm kusky.......
@nairobi 4 zo spodu, a po 8 hodinach cca este 2 pod jazyk.
@nairobi a mala som ich namocit na 3-4s do vody predtym, ako si ich vlozim
Ja nechápem prečo mne ich dali tak málo,lebo vôbec neúčinkuju ,,,mne dali len 2x po 1 a pol orálne
@nairobi a mas cytotec? Lebo co viem, tak ostatne maju ine davkovanie. Neskusala si ist pod teplu sprchu?
Mam misoprostol,,,uz som skusala teplú vodu, červené víno, pijem alchemilkovy čaj a vôbec nič mi nepomáha
@nairobi ach... M nestaci psychicka bolest, este sa sr@t aj s tymto. 😪 Ides zajtra k dr, ci ti dali na doma?
Zajtra idem opäť k dr ze co sa deje a prečo sa mi nic nedeje,,,tak mam normálne obavy, ze co ma zas čaká
@nairobi 😪....
Daj vediet potom.
V pondelok smer kyretaz bohužiaľ ☹
@nairobi fakt? Nedali ti dalsiu davku???? :(
Nie,ze by mi nezabrala a bolo by to zbytočné,,,na sone bolo všetko tak ako v pondelok,ked mi oznamili missed abort,,,ziadna zmena,ani naznak krvacania tak preto vybrali jedinu možnosť chirurgický to dať preč ,,, veľmi sa čudujem, ze mi telo na tbl nezareagovalo
@nairobi mozno fakt ti dali mensiu davku a preto. V ktorom tyzdni si?
Bola som 6+2tt
@nairobi Drzim silno palce! ❤️
Kolko tabliet ste dostala prvýkrát? Lebo na mna to nepôsobí, pravdepodobne mi ich dali málo...