Babyyyy prosím napíšte mi tie ktoré máte mirenu že to zavádzanie nieje ako ďalší pôrod lebo za dva týždne idem na to a dnes som kukala video ako sa to zavádza aj diskusie o tom že to bola hrôza tak tie čo to máte prosím opiste mi to nech si to nerozmysliiim chápem že to bude možno bolieť alebo že to bude nepríjemné ale baby to opisovali že už nikdy viac :( bojím sa hlavne preto že oba pôrodu som mala hrozne takďzazabolestive sparanie v "šunde" asi nedám :O
Ahoj ja mala miernu zavedenú 2x za sebou - celkom 8 rokov. Nie je to nič hrozné, trvá to chvíľu... skôr potom cca.2-3 dni som mala bolesti v podbrušku, ale nič hrozné! Každá mame inde prah citlivosti na bolesť, ale s pôrodom by som to fakt neporovnávala.
Neni to nič hrozné, áno, v tom momente, keď si meria dr dĺžku maternice a keď to tam dáva, nie je nič príjemné, ale trvá to pár sekúnd. Žiadna katastrofa
@misiatko81 super ďakujem
Ahoj, vobec sa netreba bat dopredu.Trva to chvilku, je to akoby maly zasklb, pichnutie, naratas do 10 a je hotovo. Prezijes, oproti porodu malina 😉