Zienky, chcem sa vas opytat, ktore mate dlhsiu skusenost s mirenou. Ja ju mam 4.mesiac. Od 2.mesiaca po aplikacii som sa uz zacala citit dobre, cize bez bolesti a spinenia.
Koncom januara som mala menstruaciu, po jej skonceni som prechladla odspodu, cize velmi ma velmi boleli krize par dni, aj podbrusko, ale aj slabe krvacanie som mala par dni. A pritom tri dni predtym mi skoncila menstruacia.
Uz som v poriadku, nemam bolesti, ani menstruaciu, nic, iba boely vytok. A aj to neviem kedy je a kedy nie je vytok v poriadku pri mirene.
Uz som chcela volat zenskemu, ale nechcem panikarit a volat koli kazdej zmene. Budem vam vdacna, ked mi pomozete zorientovat sa v tom.
@elizabet173 dakujem, zajdem radsej zajtra za lekarom, zda sa ze nemam floru v poriadku a pritom uzivam probiotika.
Precitala som di aj pribalovku aj nejake fora, ale kazda to ma aj tak inak,
Prvy pol rok to moze byt take vselijake kym si telo zvykne, ale tiez neviem co mozem cakat. Predtym som davnekdie mala danu a nic sa u mna nemenilo. Teraz som rada ze nemam take silne svoje dni ako predtym, a mozno to vymizne celkom, ale take ine to je mat hormonalne teliesko.
@arianna25 neviem, ja som mala Danu viac krat, bez problemov, pri Mirene prve dva, tri mesiace spinenie, ale len pri prvej, odvtedy ani menzes nie. Ako som pisala, moze to byt aj nemusi.
@elizabet173 dufam ze budem mat aj ja uz coskoro pohodlie. Rano najprv zavolam do ambulancie a uvidime.
A este nejake sprievodne znaky mas? Alebo ani nevies ze ju mas?
Jedna mamicka pisala, ze rokmi sa jej pridavali postupne nenapadne vselijake bolesti, vykyvy nalad, migreny a neviem co este.
Uz par dni ma bolia prsia a dufam mi to neostane 5 rokov 😄
Koncom mesiaca mam dostat menstruaciu taku slabucku.
@arianna25 ja vobec neviem, ze ju mam a to uz roky, zelam ti to tiez
@arianna25 Mirena s tym moze aj nemusi mat nic spolocne, ja by som lekarovi zavolala. Ja mam druhu, idem o chvilu na tretiu, menzes nemam roky. Ale kym som ju este nemala, sa mi raz stali, se som mala menzes, ochorela som a znovu som zacala po par dnoch krvacat. Uplne sa mi rozhadzal cyklus, az mi museli dat antiku ma tri mesiace na upravenie. Odvtedy pokoj.