Mirena a pálenie, rezanie

7radka3
6. sep 2020

Dobrý deň, mirenu mám od novembra 2019, no stále odvtedy bojujem s palenim,rezanim a tak. Taktiež aj po sexe. Mate aj vy s tým problem?

zutera
6. sep 2020

I já mám s Mirenou problémy-často zapaly,kvasinky,delší dobu špinění.Mam ju 2 a půl roku,ale uvažuju že si jí nechám dát ven

lujza7512
6. sep 2020

@7radka3 daj si to vybrať čím skôr ja som to mala asi rok a bolo to strašne obdobie som rada ze je po

7radka3
autor
8. sep 2020

No uz aj ja nad tým intenzívne rozmýšľam,lebo už ma to rozčuľuje. Je to neprijemne. Chceli sme mat bezpečný sex,no takto si to vôbec neuzivame...

laguna28
8. sep 2020

@7radka3 mne ju telo tiež neprijalo. Mala som ju cca pol roka a potom mi vypadla. Zažila som riadny šok, vypadla zo mňa riadna guča. Vraj krvné zrazeniny a teda nespĺňala účel. Stále mi bolo nevoľno, točila sa mi hlava, spinenie hore dole bez kontroly.🤷‍♀️ Už by som sa na to nikdy nedala

7radka3
autor
9. sep 2020

No,vyzerá to tak,ze ani v mojom prípade sa to asi dobre nejako. O týždeň idem k lekárovi,nech mi niečo na to povie

kamkalu
15. nov 2024

@7radka3 ahoj, ja mam mirenu od apríla a od vredy tiez problémy...pálenie skrabanie rezanie. Opuch, ale len zvonka. Spinjm pol roka a mam pocit akoby to spinenie mi drazdilo. A aj to, že stále nosím slipovu vložku. Už to máš ok, keď si si to dala vybrať? Ďakujem za odpoveď.