Mierna bolesť v prsníkoch a pichanie v pravom vaječníku

misulka715
8. apr 2016

Ahojte. Ma niekto z vas podobnu skusenost? Totiz vcera ma mierne boleLi Prsia a pichanie v pravom vajecniku. A dnes su moje Prsia tak zvlastne zafarbene maju silno cervenu farbu skoro az do slabo hneda. Pred polrokom ked som otehotnela a zhruba v 8tyzdni potom potratila som mala rovnake priznaky po tyzdni a az moj doktor mi potom z hcg potvrdil graviditu. Ale teraz je hacik v tom ze beriem antikoncepciu cca 4 mesiace a doktor mi predtym povedal ze si mam davat par mesiacov pozor kym bude antikoncepcia stopercentne ucinkovat. S priatelom sme mali pohlavny styk pred tyzdnom a menstruacia mi skoncila 28 marca. Svoj Cyklus si nepocitam kedze mi menstruacia nepride v ten den ako si vypocitam. Budem rada ak mi niektora napisete co si o tomto myslite. Dakujem.

misel0806
8. apr 2016

Ak si niesi ista sprav si test😀

kexik218
8. apr 2016

Test alebo lekar. Ine ti tu asi ani nikto neporadi. Pokial by si bola tehotna treba si to zistit cim skor aby si mohla vysadit tu hak.

misulka715
autor
8. apr 2016

Neviem ci mi test pomoze pretoze ked som si ho robila este pred polrokom tak mi nevedel potvrdit graviditu. Az lekar mi to potvrdil. Na dnesne testy vobec nieje spolahnutie.

misel0806
8. apr 2016

@misulka715 ak neveris testom tak chod k lekarovi alebo zavolaj a popis problem aky mas. My tu nevidime do tvojho vnutra tak tazko radit😀