Mierna bolesť pri pohlavnom styku

2. máj 2021

Čaute žienky zdravím vás chcela by som od vás pomoc teda radu , mám 17 rokov a s priateľom sme mali už 5 krát pohlavný styk a boli ma to najviac keď robíme misionarsku, polohu , prvý krát ma to bolelo veľmi a som nekrvacala ani teraz po čas styku zatiaľ sme skúsili len dve polohy, dievčata mi rádia že nech si naňho idem sadnúť že ma to zabolí ale potom prestane ,neviem no neboli ma to už tak ako prvý krát .Len keď do mňa vojde celý tak cítim trošku tlak a boli ma to ale trošičku mi už začína byť aj príjemné. Už sa viem aj uvoľniť ale Nerobíme to tak často . NEVIEM ČI SOM EŠTE PANNA keď ma to bolí čo si myslíte vy ? Neide o strašnú bolesť dá sa vydržať samozrejme len pýtam sa preto lebo kamarátka mi povedala že možno má ešte neodpanil keď ma to bolí preto sa pýtam ďakujem za rady 🙂

kkovacovak
2. máj 2021

Nemyslím si že si ešte panna. Skôr je to tou nervozitou a že sa nevieš ešte úplne uvoľniť a preto máš pocit tlaku. Keď píšeš že sa to zlepšuje tak to môže byť tým. Ďalšia možnosť je že nie si v danom momente ešte úplne ,,naštartovaná,, Skúste ísť na to možno pomalšie aby sa ti všetko tam dole prekrvilo ako má a hlavne aby si sa uvoľnila a zmizlo napätie. Chce to možno len cvik a väčšiu istotu 🙂

autor
2. máj 2021

@kkovacovak Ďakujem peknee❤️

pavucikvet
3. máj 2021

pre toto nerozumiem, naco zacinaju sexovat mlade dievcata, ktore z toho nic nemaju. 5x sex a predpokladam, ze orgazmus nikde. Boze, kam sa ponahlate?

anita6666
3. máj 2021

Na sex máš času dosť,si decko a ani nevieš čo znamená slovo sex,nieto ešte prevádzkovať.

kkovacovak
3. máj 2021

@pavucikvet
@anita6666
Absolútne sa nepýtala na to či má alebo nemá mať sex. Kto ste vy že ju tu súdite? Tiež som mala prvý sex v 17 a čo sa mi stalo? Nič. Áno neužila som si to tak ako som si predstavovala ale aj to patrí k životu. Žiadno ma to nepoznamenalo. Skôr je obdivuhodné že začala AŽ v 17 keďže dnešné 14 ročné niekedy nevedia čo s nudou. Doba sa posunula tak sa zobuďte. A čo to spájate s orgazmom? Niektoré ženy ho majú párkrát za život a sexujú. Radšej nekomentujte keď jej neviete normálne poradiť

ninnimimi
3. máj 2021

@kkovacovak Presne tak. Normalne sa mi rozum zastavuje, nad niektorymi komentarmi. Nevyziadane rady fakt milujem. Namiesto toho, aby dievcine poradili, spustia sprsku nezmyselnych slov. Otras.
Zeny @anita6666 a @pavucikvet MLCAT JE ZLATO....

autor
3. máj 2021

@kkovacovak Ďakujem vám veľmi pekne ❤️❤️ nech vám Boh Žehňa za to že ma nesudite a chápete

autor
3. máj 2021

Preto som nechcela aby mi meno zobrazovalo lebo vedela som že tu budete písať také komentáre mám 17 s priateľom sme spolu 2roky a 4 mesiace čiže sa ľúbime nemala som sex s cudzím chlapom ale to vám asi nebudem vypisovať o mojom živote aby ste ma nesúdili vážim si to od Tej pani čo sa má zastala lebo má rozum a je to žena ktorá vie chápať a radiť ale vy s vašimi komentármi ste ako pubertiačky radšej nevypisujte nikto vás neprosí idete tu písať že na čo mám sex a čo vás do toho ? Mám sa vám spovedať prečo som to urobila ach bože 🤦🏻

autor
3. máj 2021

@ninnimimi presne ďakujem ❤️

mariska1989
3. máj 2021

Psychika robí veľa .príde mi to že čakáš tu bolesť že asi bude .poprípade niesu dostatočne tam dole mokrá takže kľudne byť vami použijem lubrikant až si to užijete ,

Môj názor je že má už vek na to že môže mať sex takže asi toľko .však koľké sú čo už 14 nehovoriac čo je teraz čo porodila svoje druhé dieťa pár dní pred 15 narodeninami , pokiaľ má viac ako 15 rokov a cíti sa na to mať sex prečo nie

autor
3. máj 2021

@mariska1989 Vlhká somm dosť len ma to trošku boli stále keď do mňa vojde celý áno aj to máte pravdu že čakám na tú bolesť ale už sa viem aj uvoľniť aj v hlave áno mýlim na tú bolesť ale hneď si zmením myšlienku

ninnimimi
3. máj 2021

3petka
3. máj 2021

Neviem čo všetky riešite, vek na to má. Kto je bez viny nech prvý hodí kameňom... Treba na to ísť pomaly možno skúsiť nejaký lubrikant. Najpríjemnejšie ti budú polohy kde si ty sama určuješ ako hlboko pôjde. Ja mám zo svojich mladých čias takú skúsenosť s chalanom že proste chémia nenormálna medzi nami ale sex bohužiaľ o ničom lebo bol obdarený tak, že ma to bolelo stále a aj som stále krvácala, žiadny pôžitok. Takže to nikam neviedlo.

autor
3. máj 2021

@3petka aj priateľ je Obdarený ale to potom prestane ? 😌 Však neopustím ho za to keď sme spolu už toľko chápete má ne ? A ďakujem vám❤️slušné som sa pýtala ale neriešim ich

kkovacovak
3. máj 2021

Vôbec si nerob hlavu s tým kto ti čo hovorí a súdi ťa. Píšeš rozumne a o tom čo robíš si presvedčená a racionálne nad tým uvažuješ. Každý raz nejako začínal tak sa treba len naladiť na rovnakú vlnu a naozaj uvoľniť. Je ešte možné že ti priateľ moc naráža na krčok maternice ak ho máš moc nízko čo ovplyvňuje aj to v akom štádiu cyklu sa nachádzaš. Tiež ma to niekedy bolí keďže mám obdarenejšieho priateľa 😄 Skúste postupne vymieňať polohy. Časom na to prídeš kedy a ako je ti to najpríjemnejšie. Chce to cvik a pohodu 🙂 a na ,,múdre,, názory kašli

3petka
3. máj 2021

tak my sme skúšali nespočetne krát a zakaždým krv a bez pôžitku, takže tam cesta neviedla. Nehovorím že je to aj tvoj prípad, však sama hovoríš že to nie je až také strašné. Skúšajte dávajte si pozor a užívajte si seba navzájom.

kristiina97
4. máj 2021

Nevsimaj si komentare typu este si decko nemas mat sex. Mam o par mesiacov 17 a tiez som to uz skusila, predsa ak chcem mat vztah s normalnym muzom/chlapom/chalanom. Jasne ze pocka ale nie zasa 3 roky alebo viac. Podla mna je to uplne v pohode mat sex pred 18kou teda ak uz mam po 15ke..
Neboj sa aj ja som to tak mala. Ze ma to bolelo, skus sa uvolnit a nech sa s tebou hra, mazna a podobne. A chodte na to pomaly. Skus si sadnut na nehi naozaj to kusok zaboli ale hned aj prestane. Mne to sam frajer hovoril ze mi tak bude lepsie ak ma to boli. A aj bolo kusok bolelo a potom pohoda. Nebude nervozna alebo v strese. Mozno ti pomoze al by ste to robili iba pri zapalenej lampe aby bolo iba tak polovidno, aby to malo nejaku atmosferu. A dalej to pojde aj samo, len treba dat tomu cas.

zabludenadusa
5. máj 2021

Niektoré ženy majú menšiu hĺbku vagíny, iné väčšiu, niektoré užšiu, iné širšiu, rovnako sú na tom penisy - zopár dlhších, zopár krátkych a väčšina priemerných, čiže aj tu niekto vyhľadáva kompatibilitu. No ak sa ľúbite, dá sa vynájsť a riešiť akýkoľvek problém v posteli. Ak ťa to bolí keď je hlboko vo vnútri teba, ide pravdepodobne o narážanie penisu na kŕčok maternice. Niektoré ženy práve pri tomto prežívajú skutočný vaginálny orgazmus - nenaráža sa priamo na kŕčok maternice, ale tesne pred neho po celom obvode vaginálnej steny (ide o takzvaný A-bod medzi kŕčkom maternice a bodom G). Je to iný typ orgazmu ako z klitorisu alebo bodu G, ak ste niektorá neskúsili, odporúčam experimentovať. Pokiaľ ti je narážanie na kŕčok bolestivé, tak partner to nevie kontrolovať. Preto vyrob alebo kúp nejaký malý vankúšik (donut), lepšie keď vyrobíš viac rozmerov, ktoré môžeš dávať medzi teba a partnera - tým obmedzíš hĺbku vnikania. Po pôrode sa môže všetko zmeniť a bude ti vyhovovať práve jeho väčší úd - nebudeš prvá ani posledná s takou skúsenosťou.

pavucikvet
5. máj 2021

@ninnimimi mlcat je zlato, ale kedze dala verejne otazku, tak by mala zniest aj iny nazor. Ja uz mam co to odzite a ked vam neporadili mamy, tak tu na fore iste dostanete rady ako sexovat, aby ma to nebolelo, ale nevadi, ze z toho nic nemam. Lebo panenstva sa treba zbavit podla tychto nazorov pred 18 rokom veku. To znamena, ze som in. Nevadi, ze som nevyzreta a v 17 rokoch napisem, ze asi som teda este panna!, hoci som mala 5x sex. Pane boze..., biologia a poznatky nikde, ale hlavne, ze sexujem.

kkovacovak
5. máj 2021

@pavucikvet prosím vás keď už sa tu bavíme o znalostiach z biológie tak by ste mali vedieť že sú prípady kedy panenská blana nepraskla. Ojedinele ale sú. Odstraňuje ju potom lekár. Nemáte za čo. Ste zas o niečo múdrejšia.
Nikto nikde netvrdil že sa musí sexovať pred 18. Autorka pekne napisala že sú s priateľom už dlhšie, majú sa radi a rozhodli sa to skúsiť. Málokto má prvý sexuálny zážitok úžasný na 100% a málokto so svojím prvým sexuálnym partnerom zostane. Človek sa učí ako na to a to prináša aj možno negatívne skúsenosti ako pri všetkom. Chcem vidieť to percento ľudí čo má pri prvých pokusoch o sex perfektný pôžitok ešte keď aj partner to robí prvýkrát. Užiť si sex mozete aj bez orgazmu. Ide o ten cit a ten akt ale tak vy to mate asi inak.
Veľmi málo ľudí ide s radami o sexe za mamou...to je asi jasné. Radšej nech tu dostane radu od dospelých žien (tých normálnych) ako keby sa pýtala kamošiek ktoré jej moc múdrostí nepovedia. Dostala tu adekvátne odpovede na jej problém.
Na názor či má alebo nemá sexovať sa nikoho nepýtala takže váš komentár nebol absolútne k veci. Kto ste vy že si dovolíte navážať sa do mladého dievčaťa.

pavucikvet
6. máj 2021

@kkovacovak navazanie sa do mladeho dievcata vyzera inak vazena..., ale z jej riadkov je vidno aka je na to nepripravena. A skonstatovanie kam sa dnesna mladez ponahla nie je navazanie..., ale ty si jej uplne profesionalne odpovedala, takze urcite je spokojna..

kkovacovak
6. máj 2021

@pavucikvet strata času sa s vami baviť

autor
7. máj 2021

@kkovacovak prosím nehadajte sa kvôli mne nech si hovorí čo chce presnee tak Ajtak nerozumie stále po svojom ste múdra žena predsa svoj drahocenný čas nestratíte kvôli nej že sa snou budete dohadovať a aj tak povie svoj sprostý nazor 😍 prajem pekný deň mám vás rada ❤️
@kkovacovak

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavucikvet
28. máj 2021

😂

ninnimimi
4. jún 2021

@pavucikvet Vy co tu este strasite? Dajte si pohov aj s vasim uzasnym citlivym pristupom

autor
4. jún 2021

@ninnimimi presne 🙂

pavucikvet
Autor odpoveď zmazal
Zobraz