Ahojte, cca 4.8. Mi skončila menštruácia, bola o niečo slabšia ako zvyčajne ale trvala asi 6 dní. Dnes som dostala menštruáciu znova (19.8.). Občas mávam cyklus nepravidelný, nie je u mňa nič nezvyčajné že mi mešká aj týždeň ale aby prišla takto skoro sa mi asi ešte nestalo. Po menštruacii som mala zápal na ktorý som sa liečila, myslíte že to môže byť z toho?
Taktiež som čítala niečo o ovulačnom krvácaní. Je možné že sa to podobá až na menštruáciu?
@meow888 mala som to tak bežne pár rokov. Niekedy sa stalo, že som dokonca krvácala aj celý mesiac. Môj gynekológ to neriešil. Po rokoch som sa odhodlala zmeniť ho. Štítnu žľazu som mala v poriadku. Nakoniec mi zmenil antikoncepciu za silnejšiu a teraz je to zatiaľ druhý mesiac v poriadku
áno može sa to posunúť aj tým, že ste mali zápal, ktorý sa liečil..ja to tiež tak mávam, nemusíte sa obávať 🙂
Je to normálne krvacanie a celkom to aj bolí, čo sa mi velmi málokedy stáva že by som mala počas menštruácie bolesti ale ďakujem vám za komentáre 🙂
Prosím vás nemáte mi požičať tabletky na posunutie menštruácie vrátim súrne do štvrtku
@meow888 Poznám jednu, ktorá mávala menštruáciu každé 2 týždne. Zistili jej chorú štítnu žľazu, museli jej ju vyoperovať. Nehovorím, že je to tak aj u vás, len ak by sa vám opakoval takýto krátky cyklus, treba navštíviť gynekológiu. Dôležitý je tiež váš vek.