Meštruácia s rozdielom 15 dní?

meow888
19. aug 2018

Ahojte, cca 4.8. Mi skončila menštruácia, bola o niečo slabšia ako zvyčajne ale trvala asi 6 dní. Dnes som dostala menštruáciu znova (19.8.). Občas mávam cyklus nepravidelný, nie je u mňa nič nezvyčajné že mi mešká aj týždeň ale aby prišla takto skoro sa mi asi ešte nestalo. Po menštruacii som mala zápal na ktorý som sa liečila, myslíte že to môže byť z toho?

asia83
19. aug 2018

@meow888 Poznám jednu, ktorá mávala menštruáciu každé 2 týždne. Zistili jej chorú štítnu žľazu, museli jej ju vyoperovať. Nehovorím, že je to tak aj u vás, len ak by sa vám opakoval takýto krátky cyklus, treba navštíviť gynekológiu. Dôležitý je tiež váš vek.

meow888
autor
19. aug 2018

@asia83 práveže sa mi toto ešte asi nestalo, vždy mi skôr mešká. Je možné to že pri tej prvej menštruácii sa nevyplavilo všetko a preto teraz znova pokračuje? Mám 21

meow888
autor
19. aug 2018

Taktiež som čítala niečo o ovulačnom krvácaní. Je možné že sa to podobá až na menštruáciu?

asia83
19. aug 2018

@meow888 Nemyslím. Je to klasická menštruácia? Ak nenavštevujete gynekológiu, skúste počkať mesiac, kedy opäť dostanete. O ovulačnom krvácaní som od nijakej baby nepočula, tak neviem.

conspi
19. aug 2018

@meow888 mala som to tak bežne pár rokov. Niekedy sa stalo, že som dokonca krvácala aj celý mesiac. Môj gynekológ to neriešil. Po rokoch som sa odhodlala zmeniť ho. Štítnu žľazu som mala v poriadku. Nakoniec mi zmenil antikoncepciu za silnejšiu a teraz je to zatiaľ druhý mesiac v poriadku

bjnr
19. aug 2018

áno može sa to posunúť aj tým, že ste mali zápal, ktorý sa liečil..ja to tiež tak mávam, nemusíte sa obávať 🙂

meow888
autor
19. aug 2018

Je to normálne krvacanie a celkom to aj bolí, čo sa mi velmi málokedy stáva že by som mala počas menštruácie bolesti ale ďakujem vám za komentáre 🙂

libawet
21. aug 2018

@meow888 no tá bolesť ale normálna nie je, zápal tam ešte asi je, treba ísť znovu k lekárovi a daj si vziať aj krv, aby presne zistil, čo tam ( vírus, baktéria ) zápal vyvoláva a bola si správne liečená.

0100
21. aug 2018

Prosím vás nemáte mi požičať tabletky na posunutie menštruácie vrátim súrne do štvrtku