Baby, mám taký problém. MS som mala každých 30 dní. Nikdy nemeškali. Až raz mi meškali týždeň a pociťovala som neskutočnú bolesť v ľavom vaječníku. Ani zohnúť som sa nemohla tak som šla ku dr na kontrolu a zistil mi cystu 4cm. 4.10 mi vzali odber na hcg aj mi dal vyvolavačku aby mi došla MS. Došli mi 9.10. .... Prišla som opäť na kontrolu a že všetko je v poriadku. Cystu nemám a tehotná som nebola. Hneď nato mi MS opäť neprišla tak som šla opäť k dr lebo som cítila opäť bolesti ako vtedy čo som mala cystu. Cystu som nemala, čo sa týka tehotenstva tak som si robila test a bol negatívny. Opäť mi dal vyvolavačku 19.11 lebo prišlo mu divné že tehotna niesom lebo ma aj vyšetril, a že všetko je OK. No len mi kramy neprišli. Tak že či sa nemám bát, lebo test som si robila každý týžden aj teraz a negatívny, že MS príde. Lebo cítim bolesť v podbrušku a aj na ľavom vaječníku ako keby mali dôjsť. Tak že či náhodou oneskorená ovulácia a preto ?? Alebo fakt neviem
@cien97 možné je všetko, ale skôr je to nepravdepodobné. Ak máš stále bolesti a pod tak zrejme tam niečo ešte bude čo nevidí, myslím inú cystu a pod.