Meškanie menzesu, vyvolávačka

vanuskazvolenska
22. aug 2022

Ahojte.
Mam 24r, pravidelny cyklus som nikdy nemala. Az do zaciatku tohto roka, prisiel menzes vzdy 20teho dna v mesiaci.
Momentalne mi vynechal uz 2. cyklus. Testy negativne.
No posledny tyzden sa citim... zvlastne?
Mam nechut do jedla, som priserne unavena, apaticka boli ma cele telo, hlavne krize a nohy... dnes rano som si robila test, vysiel neg.
Mam akoby PMS ale ine na ake som zvyknuta napr.: nebolia ma az tak prsia, nezeriem vsetko co vidim, nemam chut na sex, nemam navaly horka. Momentalne som pridla od gyn. pichla mi vyvolavacku, povedala ze menzes pride na 100% do 3 dni. No ja neviem... mate niektora podobnu skusenost?

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

Zabudla som dodat, ze mam zapchu a na to, aby som mala mat menzes, nemam akne ako som vzdy zvykla mat.
Myslite ze mam pockat tych par dni, a ked sa nedostavi urobit si test?
Mozem byt tehotna alebo som len pokazena? 😅😅😅 nakolko cakam na vysledky z rozsirenej cytologie, mam obavy ci nejde o nejaky vaznejsi problem...
Za kazdu radu a podobnu skusenost dakujem ❤🙏

mec321
22. aug 2022

@vanuskazvolenska sono ti robili?

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

@mec321 ano, povedala ze vajecniky su okej. Nic viac mi nepovedala...

mec321
22. aug 2022

@vanuskazvolenska schudla si? pribrala? stresy? zmena prostredia? 😏

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

@mec321 neschudla, nepribrala ale no je pravda ze mam stresovo narocnu pracu... :(

mec321
22. aug 2022

@vanuskazvolenska moze to byt aj stitna zlaza, hormony, antikoncepcia… ovulaciu mavas? (vytoky) mala si menzes aspon nejaky, spinenie? ked mas vajecniky v poriadku a nie je to cysta ani ziadny iny utvar si myslim ze mozes byt trochu kludnejsia.. niekedy sa proste take veci stanu, nevediet preco🙂.. uvidis, ale nestresuj sa, naozaj.

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

@mec321 mala som za toto obdobie spinenie ktore trvalo den, a silnejsie krvacanie (nie husta krv ako pri menzese) ale riedka az priehladna. A posledne dni absolutne ziaden vytok. Ktory som zvykla mat skoro stale. A teraz ziaden 🤷🏼‍♀️

mec321
22. aug 2022

@vanuskazvolenska moze byt aj zo stresu, ak si napriklad aj menej jedla.. ja som takto zmenila pracu, jedla som raz za den, stresy, malo spanku. vynechalo mi menzes tiez len dva dni spinenie aj to take, ze len ked som sa utrela som videla trosku cerveneho.. dalsi mesiac mi tiez par dni este meskali… takze naozaj to nemusi byt nic vazne. a tiez som bola bez vytoku, prislo to z nicoho nic.. 🙂

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

@mec321 dakujem ze si sa podelila za skusenost 🙂 som trochu kludnejsia. Hadam, menzes pride, a bude vsetko ok, nech sa mozme naplno zacat snazit o babatko🙂

mec321
22. aug 2022

@vanuskazvolenska neboj, bude to fajn. daj vediet, a drzim palce!! ❤️

vanuskazvolenska
autor
22. aug 2022

@mec321 dakujem! 🥰🥰🥰

mamina87
7. okt 2022

Ahojky a pekný večer. Trošku sa tu votriem. Prosím po vyvolávacke si dostala krámy? Ja mám kus taký istý problém krámy som mala dostať cca 22.9 a od vtedy za týždeň som mala kus ružové na tvaletaku keď som sa utrela ....dnes som bola pri lekárke a robila mi sono ...že mám sliznicu vysokú že každú chvíľku dostanem krámy ...pre istotu sme dali aj vyvolávacku ...tak len čakať ...nerada čakám ...ach

mikadooo
7. okt 2022

@vanuskazvolenska áno, ak sa nedostaví menzes, sprav si test. Ak si mala nechránený pohlavný styk, tak samozrejme môžeš byť aj tehotná...