Dobry vecer, prosim vas ake mate skusenosti s menštruáciou po pôrode? Naša malá sa narodila 17.3.2019 dostala som menzes mala som ho 6-7 dní, predtym som bežne mávala 4 dni, no vsak teraz mi uz mešká 8 dni a uz stresujeme.... Bola som na vyvolavacku teraz vo stvrtok t.j 27.juna a stale nic prosím poradte. Dakujem vopred
@jessicajessi23 po porode to chvilu trva než sa hormóny dajú do poriadku a začneš mat pravidelný cyklus ako pred otehotnením ja som pri prvom nemala celú dobu čo som kojila a dr povedal že je to v poriadku ( brala som aj hak pre dojčiace ženy a malého som kojila rok aj trištvrte) teraz pri druhom ( narodil sa 1.3 som mala zatial len raz) netreba sa stredovat lebo aj to robí svoje
@silvia610 Dakujem krasne len mam 19 a na druhe babo sa necítim. A stale nic... :/ uvidime do 6 dni ak nepride menzes mam prist na gyndu. Praceze nedojcim stratila som nlieko pred maturitnymi skusami postupne som ho strácala.... Neviem co mam robit
@jessicajessi23 uz vobec nemas mlieko alebo sa tvori uz len male mnozstvo?
A si si istá že si už menzes mala? Lebo ja som si tiež myslela že som dostala po pôrode asi po dvoch mesiacoch menzes a nakoniec sa len telo docistovalo a nasledujúce tri mesiace som menzes nemala. Až potom som dostala a keďže mám sterilizáciu viem že som tehotná určite nebola.
@ildiko36 uz vobec nemam mlieko
@taskataska sprosté odpovede ma nezaujimaju nemas ani co komentovat si vybijaj svoje nervy dakde ind a ne na mne mozno si ty prave ta ktora dieta nemoze mat a vybijat si to na druhych nemusís.
Ak keď nekojis,to si bude chodiť ešte ako sa tomu zachce... Ja som nekojila a rok som nemala krámy,čo už aj kojace dávno mali :D
@taskataska a dalsia vec nevies ci si on dal pozor a ci nie :D tak neviem co tu blbo komentujes :D
@mizunka19 wau tak uvidime no do 6 dni ked neprídu mam ist znova na gyndu :D
@jessicajessi23 :D uvidíš,to len hormóny blbnu :D (akože ja som za ten rok..no myslím,že 7 testov robila :D čo som mala stresy stále :D (tiez som rodila v 19 :D )) potom som si dala tabletky ,ktoré som vysadila až keď sme chceli druhé :D
@mizunka19 antika? 🙂
@jessicajessi23 hej hej... Nikdy som nebola zástanca,lenže radšej ako kazdomesacne stresy :D
@mizunka19 len aby to nevplyvalo tak na hormóny ze rapídne priberies ci to tak nie je?
@jessicajessi23 to je podla mna kratka doba, lebo po.porode je 600 nedelie, ked krvacas, az potom.klasicky menzes môže prist.. mne po odstaveni malej v jej 2rokoch haproval menzes no..vyse roka.... Raz prišiel skor, potom.zss meskal aj 2-3tyzdne..
@siska53 Dakujem velmi krasne. Dnes sme robili test zwvraj 100% a je negatívny 🙂
Ja mám skúsenosť že druhý menzes po pôrode neprišiel. Malý mal 4 mesiace a test ukázal dve čiarky. Predýchať som musela dlho. Teraz má malý 8 mesiacov a ja som v 20 tt. Tesime sa a hlavne staršia sestrička že bude mať ďalšiu babu doma.
Ak este dojčís tak je normalne, ze mas nepravidelný menzes