Ahojte ,
čítala som rôzne fóra , ja viem , že by som mala ísť riešiť to na gyndu a , nie tu ...
len sa chcem opýtať , či niektorá z Vás to mala ...
jednoducho , menzes mi nedošiel , pobolievao (aj trošku pobolieva ) v podbrušku je to typické ,absolútne som menzes nedostala normálne krvácanie už 10tý deň , len špinenie , taká hnedá krv , doteraz bol cyklus pravidelný ( 28- 33. deň) neviem čo sa stalo , ale všimla som si dozadu , že aj počas ovulky je už špinenie ...
nie som ani tehotná , nemám ani pohl.styk ... nič ... jednoducho menzes neprišiel ...
ku dr.ani nemôžem ísť mimo prac.dobu ...
-beriem železo maltofer , pretože v krvi mi zistili ľahkú anémiu
-mám aj dyshidrózu (ekzém) , cyklus som mala aj tak až doteraz
-kvasinky vaginálnu mykózu už dlho aj tak som doteraz mala cyklus , brala som v decembri Bedatine
teraz v januári som mala menzes , na február som mala dostať 6.2. a nič ...
neviem čo mám robiť
pobolieva podbruško , ale len hnedé špinenie 1 deň bolo také ako keď už končí menzes ,plyny sú , nafúknuté brucho trošku ... či to mám brať ako menzes ... ? alebo nedošlo ku ovulácií tentokrát ? bolesti nie sú také extrémne
začinám sa báť,či to nie je vážne ☹
prsia neboleli ...
stalo sa to vám že pri pravidelnom cykle sa vynechala mesiac menštruácia z ničoho nič ???
Zápal neverím že by som mala , lebo to by pichalo , bolelo , by šiel výtok ...ja neviem 😢
@nikoleta100 prosím, chod na vyšetrenie 🙂 my ti tu skutocne neporadíme bez Sona a lekárskeho vzdelania, aj keď radi by sme, ale asi by to neboli pravdivé rady. Myslím, že ani doktor by ti tu neporadil kvalitne, ak ta nepozrie. Zdravie je jedna z najdôležitejších veci, nepodceňuj to, keď máš dôvod ísť, tak chod, a teraz ten dôvod určite je, kľudne to môže byť spôsobené hocicim. Len taka moja skúsenosť, ja ovulaciu častokrát nemám, ale menzes dostanem vždy rovnaký aj po bezovulacnom cykle. Môžeš mať problém s hormónmi, alebo čokoľvek iné, na to však neprídeme bez Sona 🙂