Baby mala som pred MS spinenie a kus ružového výroku, dnes mi mešká 5ty deň a mám bolesti v podbrušku a v krížoch a hustý biely výtok bez zápachu. Čo to môže byt? Test som si ešte nerobila keďže si nemyslím že som tehotna. Mali ste niektorá toto?
Keď som bola prvý krát tehotná tie príznaky boli úplne iné ako toto..
Asi predsa len skus ten test .. kazde tehotenstvo moze mat ine priznaky...
Ja som to mala podobne a bola som tehotná 🙂 myslela som si ze sa mi spúšťa MS ale ta už neprišla
Ja som zazila niekoltko takych zazrakov... Nedarilo sa, stahovali sme sa a bum zadarilo sa (aj ked nedopadlo dobre)... Nedarilo sa, zacali sme chodit do car a na druhu konzultaciu som dosla uz tehotna (ani toto nedopadlo dobre)... Po nejakom case som zas zacala chodit do car, uz sme akusili cloatyl, sup na druhy cyklus sa zadarilo, nedopadlo dobre zas... No a o niekolko mesiacov si hovorim, ze kaslem na to mam pred sebou narocny mesiac v praci, adoptovali sme ai psa lebo uz som ani nedufala, ze sa zadari a ze ked tak pojdeme dalsi mesiac skusit IUI... A bum zadarilo sa v ten mesiac a uz konecne vsetko dobre dopadlo... Cize ja by som na tvojom mieste uz bola na ceste do lekarne ci drogerky....
Keď môžeš byť tehotná podľa príznakov zrejme aj budeš.
@4stanka4 dám vedieť 😊
len si sprav ten test... 😉
Raz ti to zacne meskat alebo tiež asi odporúčam tehotensky test a potom nam napis ako ti vyšiel
Akože nič v zlom, ale 16-rocne tu budú radiť ohľadom tehotenských testov? Toto fórum naozaj stráca úroveň!
@glade22 tiež nechápem, ešte v takejto veci akože naozaj
Ja som presne takto pred pár dňami zistila, že som tehotná 😄 stále som čakala, že ms každú chvíľu príde a stále nič. Nakoniec mi to nedalo a spravila som si test a bol pozitívny. 😀 Ale samozrejme, nemusí ísť o tehotenstvo
Dobre ranko, takže dnes aj včera testy negatívne - neviem čo mi je 😊
To mavam aj ja pred ms.
Hej mam len 16 ale aj tak
To je uplne bezne odporúčam preistotu vlozku