Zdravím chcem sa len spýtať na váš názor kým sa nedostanem k lekárovi. Septembri som mala dostať menzes koncom mesiaca, nič som nedostala ale mám nafúknuté brucho a prsia citlivé a bolestivé. Menštruáciu mám nepravidelnú takže som si najskôr nad tým nelámala hlavu. Menstruacia sa mi stále nedostavila. Urobila som si dva testy cca týždeň a pól od kedy mi mal menzes skončiť a oba mi vyšli negatívne. Váš názor ?
Aj ja som tak mala minulý cyklus. Menzes mi prišiel na 39. deň. U mňa to bolo prvýkrát. Mávam krátke cykly. Zrejme hormóny. U mňa to môže byť už aj vekom. Predtým sa mi cyklus zvykol natiahnuť o pár dní, keď som bola chorá alebo mala stres. Nie je to aj tvoj prípad?
@zuz02 Úplne na 100% istá si nie som či to môže byt tým, napadlo ma že aj zo zmeny prostredia keďže som už tretí týždeň v zahraničí .. Mala som jeden cyklus taký že mi meškala 3 týždne tak preto stále čakám
@nikolettnika aj zmena prostredia ti môže kľudne posunúť menzes.
Vynechaný cyklus, posunutá ovulácia.... U mňa napr. úplne bežné. Aj keď boli časy, keď som mávala aj pravidelnú MS. Lekár to poriesi zrejme vyvolávackou