Meškanie menštruácie

nikolettnika
6. okt 2022

Zdravím chcem sa len spýtať na váš názor kým sa nedostanem k lekárovi. Septembri som mala dostať menzes koncom mesiaca, nič som nedostala ale mám nafúknuté brucho a prsia citlivé a bolestivé. Menštruáciu mám nepravidelnú takže som si najskôr nad tým nelámala hlavu. Menstruacia sa mi stále nedostavila. Urobila som si dva testy cca týždeň a pól od kedy mi mal menzes skončiť a oba mi vyšli negatívne. Váš názor ?

martinka13
6. okt 2022

Vynechaný cyklus, posunutá ovulácia.... U mňa napr. úplne bežné. Aj keď boli časy, keď som mávala aj pravidelnú MS. Lekár to poriesi zrejme vyvolávackou

zuz02
6. okt 2022

Aj ja som tak mala minulý cyklus. Menzes mi prišiel na 39. deň. U mňa to bolo prvýkrát. Mávam krátke cykly. Zrejme hormóny. U mňa to môže byť už aj vekom. Predtým sa mi cyklus zvykol natiahnuť o pár dní, keď som bola chorá alebo mala stres. Nie je to aj tvoj prípad?

nikolettnika
autor
6. okt 2022

@zuz02 Úplne na 100% istá si nie som či to môže byt tým, napadlo ma že aj zo zmeny prostredia keďže som už tretí týždeň v zahraničí .. Mala som jeden cyklus taký že mi meškala 3 týždne tak preto stále čakám

zuz02
6. okt 2022

@nikolettnika aj zmena prostredia ti môže kľudne posunúť menzes.