Ahojte, chcem sa spytat ci mi neviete niekto poradit, minuly rok som sa dala ockovat posledna davka v auguste a potom som mala september oktober normalnu menstruaciu, v novembri mi meskala v decembri som zase mala menstruaciu a teraz v januari mi mala prist vcera a nic, do ockovania mi menstruacia chodila ako hodinky lebo už dva roky beriem HAK. Moze to byt aj tym alebo neviete co ine by to mohlo byt? Stale mam bolesti v podbrusku ako pri menstruacii, tehotna byt nemozem nakolko som mala posledny styk v oktobri. V utorok som objednana k mojej gynekologicke ak by mi teda neprisli, dakujem za radu.
@lentajeho skus si urobiť test a uvidis, ale keď berieš HAK, tak by si nemala byť tehu. Navyše, neviem, či si uvedomuje, ale počas bránia HAK áni nemusíš mať krvácanie. Aj tak to krvácanie, keď berieš HAK nie je ms. Je to len spadové krvácanie sposobene poklesom hormónov.
Ale lekár, keď ta vyšetrí, tak ti povie viac👍. Podľa mňa sa to upraví.
@lentajeho pre zaujimavost pridavam dnesny clanok z HN:
https://brainee.hnonline.sk/veda/ako-na-to/1821...
@lentajeho môže/nemusí to byť spôsobené očkovaním, zas sa ti vytvoria 2 tábory. Robila si si test? Bola si chora,pod stresom a môže byť x dôvodov prečo neprišla.