Meškanie menštruácie 50 dní

jozefinkakocka
28. mar 2022

Čaute kočky... Meškajú mi 50 dní a výtok som mala už dva krát a žiadne krámy sex som ešte nemala. Poraďte mi čo mám robiť, typu veci že vyvolacka si nechajte pre seba to viem,ale dá sa to aj inak privolať?
Čakám len slušne odpovede ❤️

kitycat
28. mar 2022

VYVOLAVAT DUCHOV SI SKUSALA? 💖

jozefinkakocka
autor
28. mar 2022

@kitycat takuto odpoveď keď si napísala máš asi pod 18 rokov, hanba. Pýtam sa slušne a keď odpovedaš drzo tak radšej ani nepíš

nmhc
28. mar 2022

@jozefinkakocka určite utekaj k svojmu gyn. Myslím že on ti jediný poradí/zistí kde je problém. To je dosť dlhá doba.

akbara77
28. mar 2022

@jozefinkakocka počula si.uz.o gynekológovi?

jozefinkakocka
autor
28. mar 2022

@nmhc dobre ďakujem

diamond007
28. mar 2022

@jozefinkakocka nemôže to byť očkovaním prípadne tabletka po robí šarapatu

diamond007
28. mar 2022

@jozefinkakocka alebo aj cysta

jozefinkakocka
autor
28. mar 2022

@diamond007 niesom očkovana

diamond007
28. mar 2022

@jozefinkakocka a neschudla či nepribrala si veľmi? To tiež ľúbi vyhodiť menštruáciu

diamond007
28. mar 2022

@jozefinkakocka privolanie pomáha vraj víno červené, teplá voda

dory11
28. mar 2022

@jozefinkakocka nemáš veľký stres aj to môže rozhádzať cyklus
A mávala si pravidelný
Skús teplú vaňu a to 🍷 víno

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timetotime
29. mar 2022

pokial ti to takto dlho meska, treba ist na gyndu a necakat ze nejake babske recepty na taketo dlhe meskanie pomozu, radsje nech ta prezrie odbornik.-

janetinka27
29. mar 2022

@jozefinkakocka ahoj a kolko mas rokov? stalo sa ti to prvykrat? mavas inokedy pravidelny cyklus?
ak ti meska ms 50 dni, je mozne, ze sliznica z nejakeho dovodu nebola pripravena na odlucenie. mozno nie je dost vysoka. jednorazovo to nemusi byt velky problem, ale ak by sa to opakovalo, treba s tym nieco robit - su aj prirodne pomocky, caje, vitaminy, s ktorymi to mozes skusit. ak sa vsak jedna o vacsi problem, tak potom sa liekom zrejme nevyhnes.

jozefinkakocka
autor
29. mar 2022

@diamond007 schudla