Meškanie menštruácie 42 dní

24. aug 2022

Ahojte , menstruacia mi meskala 42 dni ale v sobotu mi prisla ale tak ze malinko krvi , v nedelu nic a od pondelka mam dost silnu ale bez bolesti…je to normalne ? Alebo to mam riesit ? Kedze sa mi to nikdy nestalo a nemala som s tym skusenosti tak som na Vas obratila…

bashawelle
24. aug 2022

Pri meškaní menštruácie 42 dní s negativnym tehotenským testom je vhodné obrátiť sa na gynekológa. Na MK ťa diaľkovo nikto nevyšetrí.

autor
24. aug 2022

@bashawelle Ano to mi je jasne , ze ma tu nikto dialkovo nevysetri len som chcela vediet ci tu s takymto nema niekto skusenost , dakujem .

janetinka27
24. aug 2022

ano, mavala som dlhe cykly, ale u mna to bola diagnoza a opakovalo sa to. mohla si ist uz skor na vyvolavacku. ale ked MS prisla, mohol to byt aj anovulacny cyklus, cysta z folikulu, cokolvek. ak bola cysta, teraz pri ms by mala odist. ak by sa to opakovalo, isla by som k dr

autor
24. aug 2022

@janetinka27 ahaa dakujem velmi pekne , mam 17 a este som nebola pri gynekologovi takze neviem ako to chodi a stalo sa mi to prvykrat a pohlavny styk som este nemala takze tehotenstvo to nie je…ale moze to byt co pisete , uvidim ak sa to bude opakovat tak to uz budem riesit .

xena0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz