Ahojte, prišla som sa poradiť s vami babami. Som aktívny športovec, cele leto som veľa cvičila makala držala stravu a nemeškala mi menštruacia, teraz mam menej treningu, viac jedla a vynechala mi menštruacia. Posledna bola 23.11. a do dnešného dňa neprišla, robila som si úž 2 testy, aj tento týždeň a všetko je negatívne. Najhoršie čo je, že mam 2týždna bolestivné prsníky, kríže a podbruško. Na ďalší týždeň sa chystam na výšetrenie ak to nepríde. Ale môžem byť tehotna ak mi testy ukazujú negativitu? Aj po 2týždnoch- už troch meškania? Určite si urobim zas ďalší test, ale zaujímal by ma váš názor.
Veď si cca 25 deň cyklu tak ako ti môže meškať dva- tri týždne .23.11 si mala menštruáciu a dnes je 15.12
tako povedat, niekedy nemusi byt problem to, co konkretne robis, ale ze nastala razna zmena v tvojom zivote. tiezt zema rocneho obdobia. vsetko nas ovplyvnuje.
testy si si kedy robila? niekedy sa tehu na testoch ukaze neskor,a si po 2t meskani. stava sa to v pripade vyrazneho posunu ovulacie.
podľa mňa ti príde, len trošku neskôr.
Možno že ten šport a obmedzovanie stravy má opozdený účinok. Daj to mu čas. Mne sa to stalo tiež a trvalo to dobrého pol roku kým sa nevratila.
@lenicka999 ďakujem žienky, všetko by bolo ok len taka ubolená som, kríže podbruško prsia 🥲a nič, akoby ani tu ani tam, snaď nič vážnejšie ale určite skočím na vyšetrenie
@lenicka999 toho sa bojim, aby som neprišla o ňu úplne
Nie, nemôžeš byť tehotná.