Meškanie menštruácie

luciana656
19. júl 2023

Dobrý deň . Môže meškať menštruácia aj z iných dôvodov ako tehotenstvo 🤔. Lebo tehotná naozaj niesom ale menštruácia mi mešká už 2 deň .

simonatom
19. júl 2023

@luciana656 určite áno. Ja som na tom podobne. Čakám 4 deň a nič. Testy neukázali pozitivitu. Kľudne to môže byť nejaká infekcia, stres, teplo, nové lieky alebo sa cyklus vynechá a ďalšie príčiny

beatrixx1525
19. júl 2023

Raz mi meškalo 50 dní a tiež som nebola tehotná. Kým mi spravili vyšetrenia a zistilo sa čo to bolo, medzičasom prišli a už to nikto ďalej neriešil. Čiže neviem z čoho ale stáva sa aj také

luciana656
autor
19. júl 2023

@simonatom no skôr si myslím že stres :/ kebyže som tehotná 🤣 tak to vyzerá inak . Ja mámvždy pms . Čiže už viem že tá menštruácia pôjde aj aj podľa kalendára včera aj dneska mám kŕče v bruchu ako pri menštruácii. Môže byť aj z toho stresu keďže som teraz poslednou dobou ho mala celkom dosť .

simonatom
19. júl 2023

@luciana656 určite 🙌 drž sa 😁

zenulkaaa
19. júl 2023

2.den je nic. Ked Ti bude meskat tyzden a viac, potom treba hladat pricinu. Ale moze tam byt veeeela dovodov. Aj samotnw horucavy toto mozu sposobit.

luciana656
autor
19. júl 2023

@zenulkaaa no môže byť ale som z toho nervózna čiže asi si ani tým nepomáham 🤣. Neviem ako sa dať do kľudu

zenulkaaa
19. júl 2023

@luciana656 pozri pokial isto vies ze nie si neplanovane tehotna, tak nemas byt preco v strese 😊😊
Urcite to bude zanedbatelny dovod 😊

luciana656
autor
19. júl 2023

@zenulkaaa no to niesom 🤔 lebo podľa toho ako dátam aj ako som mala pohlavný styk. Tak by som už bola.v tom pomaličky 2 mesiac . A medzitým som menzes mala . 😒 Čiže by som určité mala aj nejaké tie príznaky. Ale nič . Iba teraz posledné dni čo som mala mať menzes .

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre