S manželom sa snažíme už asi 4 mesiace o bábätko. Pred tým mi MS, chodila presne +- 1 deň... odkedy sme sa však rozhodli s manželom, že chceme bábätko, MS mi pravidelne mešká 5-7 dní...potom prídu strašné kŕče a MS ☹ manžel keď bol malý, mal mumps, ja som žiadne vážne ochorenie nemala. Koncom januára máme ísť na spermiogram... Ak ste sa s tým stretli, píšte... Ďakujem
Súhlasím s názormi taktiež sa snažíme o bábo pol roka a zatial sa nedarí a hapruje cyklus....všetko je to v hlave a o psychike....treba sa uvolnit a tulkat sa pretoze chces a nie musis....niaky pekny romanticky vecer a ono pojde aj samo...
4 mesiace nie je tak dlho....nechaj tomu kusok casu, pride to same 🙂 len netreba nad tym neustale rozmyslat...z vlastnych skusenosti viem, ze ked som sa vyprdla na zistovanie ovu, zrazu som ostala tehu....je to vsetko o tom, ze si v neustalom strese, ci sa podari/nepodari...ano, je samozrejme, ze po babatku velmi tuzis, len na tehotenstvo potrebuje byt organizmus v pohode...a teda aj tej dusevnej.... 🙂
ja osobne si myslim, ze si sa privelmi upäla na tehotenstvo a si v neustalom strese z toho. Preto tie zmeny v cykle. Tam sa to prejavuje okamzite. Sama som to zazila, ked sme snazilkovali o prve babatko a rok sa nedarilo. Mozno by bolo lepsie trosku sa uvolnit. Predpokladam, ze fyzicky si v poriadku, takze to bude vsetko len o psychike.