Meškajúci menzes

lucvar
4. dec 2022

Ahojte, mám problém s meškajúcim menzesom. Urobila som si 3 tehotenské testy - všetky negatívne. Momentálne mám aj hrudkovitý výtok. Nemám citlivé prsia, nafúknuté brucho ani nevoľnosť, ale menzes mi už mešká 12 dní. 2 krát mi zrušili termín na vyberanie 8čiek, čo mi prinieslo istú dávku stresu, nakoniec ich idem vyberať 23.12.. Máte niekto podobné skúsenosti? Pôjdem zajtra k lekárovi, ale momentálne som už v takom strese, že som sa potrebovala poradiť.

martinka13
4. dec 2022

Áno. Mne vynecháva menzes prakticky stále raz za rok. Teraz už aj častejšie ale som staršia ( 42). Smer lekár, dá Ti vyvolavacku. Alebo počkaj do ďalšieho cyklu. Ja som tak robila.

loliki
4. dec 2022

@lucvar 23.12. si dáš vytrhnúť osmičky?? A koľko? Všetky štyri, či dve? To si dávaš ako darček k Vianociam? Tak Ti ozaj prajem šťastné a veselé. Moja zubárka netrhá zuby v piatok, aby náhodou nevznikli komplikácie počas víkendu. A Tebe vytrhnú osmičky pred Vianocami??? Koľko máš rokov? Menopauza to nebude?

lucvar
autor
4. dec 2022

@martinka13 ďakujem za odozvu, určite tam zajtra pôjdem 😇

lucvar
autor
4. dec 2022

@loliki áno, tiež mám z toho blby pocit, ale keďže mám skúškové obdobie inak sa nedá. Mám 24, tak verím, že na menopauze mám ešte čas.

lucvar
autor
4. dec 2022
loliki
4. dec 2022

@lucvar A to už nevydržiš ísť po Vianociach?

lucvar
autor
4. dec 2022

@loliki mám zápal 🙂 takže je to tak, že niekedy príde aj bolesť. Vianoce vydržím bez kapustnice a všetkého okolo toho, urobíme si ich ešte raz neskôr. 😊

loliki
4. dec 2022

@lucvar Keď máš zápal, tak choď na pohotovosť hneď. Do Vianoc sú ešte 2 týždne. Infekcia zo zubov môže poškodiť aj srdce.