Čaute ženy ... Mám taký problém že ku gynekológovy som objednaná až budúci týždeň utorok a už to neviem vydržať , googlim vsade vsetko mozne .. Naposledy som mala ms 23.12. Dnes mi mala prísť ,no nič .. Ale asi tak týždeň a 3 dni pociťujem bolesti , pichanie v podbrušku raz na pravej a raz na ľavej strane , taktiež aj na vaječníkoch .. aj v chrbtici .. Včera som mala také bolesti ako pri ms ..Dnes som mala biely ,gumovity hlien . Stretli ste sa s niečím podobným?
Obuv zvyknem mávať na začiatku mesiaca.
@veronikaszabova S priateľom máme prerušovaný sex tak to nejak vylučujem .. Ale dali ste mi akurát chrobáka do hlavy ..takze sú to aj príznaky tehu?
@lolita18
Tak pokial ti neprisla MS a nechranis sa inak ako prerusovanym sexom, tak sanca na tehotenstvo tu je.
@lolita18 je tu velke mnozstvo zien, ktore su tehotne z prerusovaneho sexu.
@veronikaszabova Skôr sa bojím že sa sklamem keďže ms mešká len deň tak typujem na prechladnutie no fakt neviem 🙈 Dnes aj ten hlien som mala gumovity tak
Ja som mala hlien ms bolesti a bola som tehu ine priznaky neboli len meskala ms
ja to mavam ked som nachladnuta ... ale ms dojde .. v zime je to u mna bezne zial
Urob si test, to je prvé čo by si mala urobiť keď ti mešká ms a máš nechránený sex. Prerušovaný sex nie je ochrana
Kludne to moze byt tehu. Ale az zistis, napis, zvedava som na rozuzlenie. 🙂
Test mal byť spravený ako prvý a potom hádat ostatne
@lolita18 a preco si neurobis test?