Dobry den, MS mi meska uz 6 den, tehotenske testy mam negativne, cyklus som mala vzdy pravidelny, a od porodu cca 20 mesiacov uplne presny na den,
mam obavy co mohlo sposobit toto meskanie...
@martinka13 ja som mala praveze uplne presny, a teraz toto. 1x mi ms meskala kvoli atb liecbe... no teraz som uplne zdrava, a teda caka ma aj oslava kde teda by som nechcela presedet s bolestami brucha... preto ze ci uz teraz ist k dr. aj ked moc niesom zastanca vyvolavaciek ale co robit ?
@natalianm no ja som si už zvykla. Je to na prd, človek si nevie ani dovolenku naplánovať. K lekárovi by som každú chvíľu musela behať.
@natalianm ahoj, po ATB liecbe je to normálne. Ja som teraz v ATB liecbe a MS mi meškala 5 dni, potom prisla
@natalianm minimálne by si mala zavolať gynekologovi. Užívaš aj HAK? Meškanie moze sposobit choroba či uzivanie antibiotik ako sa stalo mne teraz.
Aj mne mešká už 21 dní, tiež uvažujem nad dr. Skúšam aj teplú vaňu a zatiaľ nič.
Je to ludske telo...nie svajciarske hodinky. Skusila by som najskor vanu; cervene vino, horuci termofor alebo nieco ine na brucho/krize... aj tak ti da lekar len chemiu...vyvolavacku. Inak ti nepomoze. Podla mna to dlho nemeska. Asi by som sla po 2 tyzdnoch...
@lenicka1121 nebrala
som ziadne lieky nebola som chora nic. niesom v strese neviem praveze co sa zrazu deje....
@jonnie no vyskusam to nejak rozbehnut ale nebol nejaky dovod na taketo vykyvy tak preto som z toho znepokojena nakolko som cyklus mala fakt pravidleny
@natalianm este pohár červeného vína by mohol pomôcť
@lenicka1121 no takze dakujem baby za rady😀z pohara cerveno vina sa to zvrtlo na celu flašu 🤣🤭a dnes rano mam uz špinenie😁ze som to nenapisala skor a nepraktizovala skor☺️👌
Mne mešká už 45 dní, ked meškalo 21 pozrel ma dr a všetko ok,len,že to nevyzerá na dni. A poslal ma domov, bez vyvolávačky.
Mne po porodoch sa cyklus úplne rozhádzal. Aktuálne mám 27-35 dňový.....