Meškajúca menštruácia so zrazeninami

31. aug 2024

Potrebujem poradiť,lebo k lekárovi sa chystám pondelok, teraz v piatok mal dovolenku.
Chcem vedieť či ste mali to niektorá, že vám meškal menzes 2t a potom prišiel najprv slabí,potom aký máte a neskôr aj veľké kusy zrazenin. Od včera pijem už aj čaj z kapsičky. Neviem čo to je ale už sa toho obávam. Lebo v štvrtok som to dostala,bol slabší,piatok tak isto aj v sobotu, v nedeľu som to mala ako to mávam až do stredy, od stredy večera keď som sa išla sprchovať dosť veľký kus zo mňa vyliezol,som sa strašne zľakla čo to je,bolo to ako pečienka 🫣..v noci nič a potom opäť keď som sa išla sprchovať zas zo mňa vypadol taký menší kus,a dnes ráno tak isto, taký menší kus ako v sprche...neviem či je to kvôli tomu, že mi meškal, že telo sa musí prečistiť,keď tak dlho meškala ms. Že mám hrubú výstelku,tak sa to odlupuje....K lekárovi sa chystám pondelok 🙏 beriem ascorutin ,aj včera som si kúpila čaj z kapsičky pastierskej.. tehotná nie som.

barcinka13
31. aug 2024

A robila si si tehotenský test?

januska12323
31. aug 2024

Možno si bola tehotná a už nie si.

autor
31. aug 2024

@barcinka13 nemám s kým byť tehotná

autor
31. aug 2024

@januska12323 nemám s kým byť tehotná,tak že tehotná nie som

0silvia0
31. aug 2024

Mozno mas nejaky myom alebo utvar a preto ti meskal menzes, odpoved ti da len lekar, ale nestresuj vopred

bobrina1
31. aug 2024

Kolko mas rokov? Vo vyssom veku je to normalne, zial.