Meškajúca menštruácia. Môže ísť o ochorenie?

11. apr 2022

Ahojte chcem sa len spýtať či niekto nemá takúto skúsenosť. Mám 33 rokov a MS mam cca od 17 pravidelnu presne na deň max deň mi mešká niekedy. Dlhšie meškania som mala len pri tehotenstve. Teraz mi MS mešká 7 dní. Týždeň a pól mam strašne citlivé prsníky nemôžem ani ležať na bruchu čo až tak nemávam. Už tri dni mám kŕče v podbrušku a dnes ráno ma napínalo z ovsenej kaše ktorú bežné jedávam . Večer tak isto som vyvracala celu večeru. Tehotenské testy mam negatívne a som mimo SK kde by ma vyšetrenie vyšlo veľmi draho. Preto sa chcem len spýtať či máte niektorá skúsenosť s tým že MS ktorá nemeškávala zrazu mešká dlhšie a sú takéto príznaky okolo. Bežné MS ani necítim mávam len slabé bolesti prsníkov a slabé kŕče. Môže to byť nejaké ochorenie? Tehotenstvo vylučujem lebo testy boli negatívne. K svojmu gynekológovi som objednaná o tri týždne. Ďakujem za každú odpoveď

simbatko
11. apr 2022

Mne to sedí na tehotenstvo...mňa tiež tak prsníky boleli že som nemohla spávať na bruchu....a už ma 7rokov..skuus spraviť test zajtra pozajtra..máš testy čo si si robila?

autor
11. apr 2022

@simbatko tu sú tie testy

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. apr 2022

@fairyprincess ďakujem za také odľahčenie. Ja som sa snažila aby som nevyznela moc hystericky😂 zmena prostredia to nebude lebo tu som viac ako doma skoro. Ide mi skôr o tie príznakmi, keďže doteraz som ich nemala tak hľadám príčinu. Celú noc som znovu mala kŕče v podbrušku a dnes šli celé raňajky si záchoda a MS nikde. Tak skúsim ten čaj a budem čakať ďakujem