Ahojte chcem sa len spýtať či niekto nemá takúto skúsenosť. Mám 33 rokov a MS mam cca od 17 pravidelnu presne na deň max deň mi mešká niekedy. Dlhšie meškania som mala len pri tehotenstve. Teraz mi MS mešká 7 dní. Týždeň a pól mam strašne citlivé prsníky nemôžem ani ležať na bruchu čo až tak nemávam. Už tri dni mám kŕče v podbrušku a dnes ráno ma napínalo z ovsenej kaše ktorú bežné jedávam . Večer tak isto som vyvracala celu večeru. Tehotenské testy mam negatívne a som mimo SK kde by ma vyšetrenie vyšlo veľmi draho. Preto sa chcem len spýtať či máte niektorá skúsenosť s tým že MS ktorá nemeškávala zrazu mešká dlhšie a sú takéto príznaky okolo. Bežné MS ani necítim mávam len slabé bolesti prsníkov a slabé kŕče. Môže to byť nejaké ochorenie? Tehotenstvo vylučujem lebo testy boli negatívne. K svojmu gynekológovi som objednaná o tri týždne. Ďakujem za každú odpoveď
@simbatko tu sú tie testy
@fairyprincess ďakujem za také odľahčenie. Ja som sa snažila aby som nevyznela moc hystericky😂 zmena prostredia to nebude lebo tu som viac ako doma skoro. Ide mi skôr o tie príznakmi, keďže doteraz som ich nemala tak hľadám príčinu. Celú noc som znovu mala kŕče v podbrušku a dnes šli celé raňajky si záchoda a MS nikde. Tak skúsim ten čaj a budem čakať ďakujem
Mne to sedí na tehotenstvo...mňa tiež tak prsníky boleli že som nemohla spávať na bruchu....a už ma 7rokov..skuus spraviť test zajtra pozajtra..máš testy čo si si robila?