Meškajúca menštruácia dva týždne

bazarikdkp
5. jan 2023

Ahojte, viem, že žiadna z Vás tu nie je jasnovidka ani nič podobné, ale chcem sa poradiť, pripadne či mala niektorá z Vás rovnaký problem.
Moja menštruacia meškáva bežne 2tyzdne (menštruáciu mám už 10 rokov), avšak momentálna mešká 23dni. Z gynekologickeho hľadiska som vraj v poriadku. Posledný styk pred 4 a pól mesiacom (chránený). Môžem byt tehotná pripadne mat nejaký zdravotný problem?

Ďakujem Vám vopred za vaše odpovede.

veronikaszabova
5. jan 2023

@bazarikdkp ked si mala styk pred 4,5 mesiacmi, tak tehotna proste nebudes.
Proste ti vynechal cyklus.

bessie12
5. jan 2023

@bazarikdkp a z coho by si chcela byt tehotna, ked si posledny sex mala pred 4,5 mesiacmi ??

janetinka27
7. jan 2023

@bazarikdkp ahoj, neviem, ci si az tak gynekologicky v poriadku. meskanie MS 2 tyzdne znamena dost dlhy cyklus, napr 42 dnovy? podla opisu mas po dvadsiatke.
napis viac. ake dlhe cykly mas? mavas ich rovnako dlhe? ake dlhe je krvacanie? mavas pri ms bolesti? na akom vysetreni si bola?
dlhe cykly mozu znacit problem. moze ist o anovulacne cykly, alebo je cyklov s ovulaciou len velmi malo. taky cyklus potom nie je klasicky cyklus, ale len nejaky pseudo cyklus, lebo nema skutocne etapy a prvky cyklu. to je problem, lebo moze ist o prevahu estrogenu a chybajuci progesteron. progesteron je velmi dolezity ked chyba, pomaly sa nici vystelka maternice, az sa znici.
nemas nadvahu? nadmerne ochlpenie?