Meškajúca menštruácia a 3 dni hnedý výtok

princeznickaa
4. aug 2024

Meskajuca menštruácia a hnedý výtok 3dni. Test negatívny,tehotná niesom-dávame si pozor+kojim ešte
menštruácia mi mala doraziť 20.6 a doteraz nič..... Pred 4dnami som si myslela ze uz mi začínajú aj keď mala som len trosku hnedý výtok - na vlozke úplne minimum, a na papieri po utretí tiez. Včera poobede bolo vidno trosicku krvi ale fakt len asi kvapka aj to slabá ružová a trosku hnedé. Odvtedy nič. Včera ráno som si robila test a vyšiel negatívny.
Dávno pár rokov s5 mi zvykli meškať ale nikdy nie takto dlho... Vlastne meškali mi ale za každým som bola aj tehotná... Mame doma 2 detičky. Syn sa ešte koji,, v septembri bude mať 2r.. Dávame si veľký pozor takže tehotná určite niesom. 4roky dozadu som mala polyp, dr vybral tak ja už stresujem ci zase niečo také nebudem mať. Predvčerom som doma aj cvičila, skakala, myslela som ze mi to rozbehne kramy a ani to nič.
Mal to niekto podobne takto? Ja už neviem čo si mám o tom myslieť.
Zajtra volám dr, jasná vec.. Len sa chcem tu poradiť aký by mohol byť problém.
Ďakujem za odpoveď každému 😊😇

blaazi
4. aug 2024

@princeznickaa zalezi kedy si mala ovulaciu. Sledujes si? Menstruacia nemusi prist presne podla kalendara. Obzvlast ak kojis. Od ovulacie je to cca 14_16dni kym.pride ms. Tato faza sa casovo u zeny nemeni, ked mava ms na 15 den po ovu, tak to tak bude opakovane. Ale ovulacia sa posunut moze na neskor. Aha teraz lepsie citam ze si mala mat v juni ms, nie v juli...prepac, tak to je dlhsi cas. Skusila by som uz lekara.

princeznickaa
autor
4. aug 2024

@blaazi joooj zle som napísala.... 20.7 som mala mať menštruáciu