Meškajúca menštruácia

14. okt 2022

Čaute baby, mešká mi menzes pár dní. S mužom aplikujeme prerušovanú súlož takže tehotenstvo možné je. Máme doma už dve deti a tretie sme neplanovali 🤦🏼‍♀️ Bojím sa spraviť si test takže sa spýtam, máte skúsenosť s meškajúcou MS a nebolo to tehotenstvo? Dodám, že stres nemám, tento mesiac som brala antibiotika na začiatku cyklu ale inak chorá niesom. Neschudla som a ani nepribrala.

moze
14. okt 2022

Ano, moze to byt aj antibiotikami. Chorobou, stresom, zdravotnymi problemami.

jaskolka
14. okt 2022

Samozrejme, že môže meškať aj z iných dôvodov. Ale vo vlastnom záujme odporúčam urobiť test. Co zmeníš strachom? Nijako už výsledok neovplyvnis, bud si tehotná a budú //, alebo nie si a bude /.

denissi
14. okt 2022

aj mne tento mesiac mešká, neberiem HAK ale bola som pár týždňov naspäť nachladnutá tak to pripisujem tomu. Zatial by som na tvojom mieste nestresovala😉držím palce

klarik707
14. okt 2022

u mna normalna vec, ani neviem, kedy mi prisla nacas 😅

simona1998
14. okt 2022

@klarik707 presne 😀😆😆😆

simonkaa27
14. okt 2022

@klarik707 u mna je to tiez podobne. aj som si apku stiahla, ze budem si znacit, nech viem, kedy mozem ocakavat, ale tak tie cisla a dni tam skacu, ze kazdy mesiac to je inak uplne 😀

autor
14. okt 2022

@klarik707 ja mam vzdy inzerval 27-28 dni. Zapisujem si to do aplikacie. A teraz zrazu uz 31 tak som nesvoja 😕 Ale brala som po 2,5 roku antibiotika tak snad je to tym 🤷🏼‍♀️

autor
14. okt 2022

@jaskolka keby som mala odvahu. Mne je zle len pri myslienke, ze ten test idem kupovat. Ja by som sa na ten vysledok nedokazala ani pozret 🤦🏼‍♀️

sense
14. okt 2022

Žiaľ odpoveď ti dá len test....