Ahojte, mal niekto podobny problem ako ja? Meska mi uz 10 den menstruacia a tehotna na 100% nie som. Pred mesiacom som bola na odber na krcek maternice a dnes mi volali ze mam prist znova na odber o pol roka, ze to nie je nic vazne len ze nedobre im ukazalo vysledky z posledneho odberu. Dost ma to znepokojilo a lekari su vacsinou skupy na slovo. Dakujem za rady
ahojte baby idem si poradu.Mešká mi menzes už dva týždne ale na 100 percent tehotna nie som . Tetno rok mi to začalo dako hafrovat a neviem z čoho . Mám dosť kíl navyše ale donedavna mi to chodilo ako hodinky. Netuším z coho mi to mešká / začala som fajčit nie dako vela/ neviem či to može mať súvis. K dr sa dostanem najskor až budúci týžden ked budem mať dovolenku , vdaka
@anicka766 nie, len cez telefón povedali ze citologia bola zvýšená. Menzes mi začal blbnut poslednú dobu. Mala som vždy krátky cirkus (21) a zrazu ze 28dni. Som sa inak bála. Len ja uz mám možno vekom nábeh na menopauzu. Aj ked dr tvrdí ,ze to dedične nie je. Mamina mala v 42 všetko von ..
😉Ja som zvedava co mi povie u dr som bola s tymto istym v septembri mala som len dva dni aj to som minula az tri vlizky cobzvyknem minut cely balik potom to bolo o.k a teraz zas v piatok volam na gyndu ale dostanem sa tam az buduci tyzden ak ovsem nebudu mat dovolenku ab mna napadla menopauza ale estem som na to mlada hahaha
No mne prisli na nic...ze vraj mam sz v poriadku. Estr mam ptist v January a odbery na nadoblivky a prolaktin...akurat mi nadla s sz cystu aj to vravi ze sa toho netreba bat tak neviem....
@anicka766 psychika robi veľa... Niektorej zo stresu mešká a inej príde skôr.. Aj cysta môže za tým byť... Najlepšie by ti odpovedal gynekológ myslim 🙂