Meškajúca menštruácia

skvrnka14
3. jan 2019

Ahojte, mam 22 rokov a sice menstruujem uz 10 rokov, nikdy som ju nemala nejak pravidelnu stale mi par dni meskala (vacsinou 3-4dni) alebo parkrat vynechala uplne. Teraz ale meska dvanast dni a styk som mala len s ochranou. Test som si robila v nedelu t.j. ked mi meskala tyzden a bol negativny. Myslite ze to je dovod na obavu zeby som mohla byt tehotna? stresu som nemala nejak velmi vela ani chora som nebola.Dakujem. Gynekológa mam v plane navstivit ale vyvolavacku nechcem lebo vraj ze potom je ta menstruacia vekmi silna a bolestiva a bolestivu ju mam dost aj bez toho.

miirabell
3. jan 2019

@skvrnka14 ahoj, kedze pises, ze ms ti niekedy vynechala uplne, tak by som sa na tvojom mieste velmi nestresovala tehotenstvom pokial nepocitujes nejake ine priznaky. Ak nechces vyvolavacku, tak si nechaj spravit odber krvi a podla hladiny HCG (ak by si bola tehotna) budes vediet na com si.

1sabina1
6. mar 2020

Ahoj👋
Mam 23 rokov
Mala som dostat meštruaciu 24/2
A doteras neprišla vobec ani kvapka uz je 06/3 takže meškam uz 12dni, pred tyzdnom som si urobila tehu test a bolo to negativ, este nikdi predtim som nemeškala, poraďite mi?