Meškajúca menštruácia

ci
2. júl 2021

Baby prosím vás máte niektorá skusenost podobnú ako ja? Menštruáciu mám nepravidelnú raz príde 24teho,raz až ku koncu mesiaca ale teda doteraz vždy prišla. A teraz nič. Bolesti mám už týždeň ako keby mala prísť,ale nikde. Robila som si aj test ale ani náznak. Keďže ju mám takto hicijak,neviem vlastne ani koľko mešká. Pri prvom tehotenstve mi vyšiel cca po 2 dňoch od meškania a pri druhom asi po týždni ale teda to som vedela že som v Tom v oboch prípadoch mi bolo zle aj keď teda druhé som potratila. Neviem čo mám robiť nervózna som že neviem na čom som. Myslíte že to moze zo stresu? Minulý mesiac som mala také stresové stavy až, až.

surama
2. júl 2021

@ci Ahoj, nie je mi jasne, co ocakavas, aku odpoved. My ti nemame odkial dat vediet ci si tehotna alebo nie si, a preco ti meska. Ved skoc k lekarovi, on ti povie. Ked sa tu pohrabes v starsich diskusiach, tak najdes mnozstvo skusenosti. Moze ti meskat zo stresu, z hormonalnej nerovnovahy, mozes mat vaznejsi problem, mozes byt tehotna...ale my nemame odkial vediet, preco tebe meska.

luci_ba
2. júl 2021

@ci kludne to môže byť zo stresu alebo mas proste dlhši cyklus. Počkala by som ešte týždeň a ked nedorazi zbehni ku lekarovi nech ta pozrie a da ked tak vyvolavacku

sweet20
2. júl 2021

@ci neviem ci ti to pomoze, ale ja som mala viac menej pravidelnu, ze nikdy velke vykyvy a v auguste som mala velke stresy minuleho roku a v septembri mi uplne vynechal menzes a v oktobri uz bolo normalne.. cize cely jeden cyklus som mala vynechany