Ahojte baby surne by som potrebovala radu. Meška mi menštruacia 7.dní, menštruaciu mavam pravidelnú len teraz mi to meška. Mala som mat menštruaciu 25.04. Ale nedostala som. V tomto mesiaci april som bola často chorá skoro celý mesiac najprv som mala zápal priedušiek
na to mi dali azitrox a potom na anginu mi dali penicilin. S priatelom sme mali v tom mesacia aj nechraneny sex a bojim sa či nemožem byt tehotna aj ked priatel ma presviedča že on si je istý že si dal pozor.zajtra idem k gynekologovi ale aj tak bi ma zaujimal vaš nazor popripadne skusenosti mam sa obavat ?
@maja0900 pri chrípke,strese,chudnuti,cestovaní môže menštruácia meškať.Malo ti to ešte mešká.Skoda robiť ešte test,ale vyskušaj
@eliska1986 ďakujem za odpoveď
@maja0900 ak mešká týždeň budeš mat kolajnice aj teraz
@ninka99865 nerozumiem čo budem mať ?
@maja0900 že budeš mať pozitívny test
@eliska1986 ale ja si nemyslim že som tehotna
@maja0900 reagovala som nato, že nemusíš čakať na ranný moc pri týždni meškania 🙂
@maja0900 menzes sa môže oneskorit aj z iných dôvodov - bola si chorá, brala ATB, môže to byť z toho.
Na druhej strane, píšeš, že sa bojíš, či nemôžeš byť tehotná a vzápätí, že si nemyslíš, že si tehotná.. To si trochu odporuje, pretože môžeš byť tehotná a môže byť aj toto dôvod meškania.
Jednoduche pravidlo - ak som sexuálne aktívna, aenzes nepríde prvá vec, čo robím, je test. A od jeho výsledku sa odrazim ďalej. A nie, nemusíš robit len ráno, pri takom meškani by to v prípade tehotenstva už ukázali// aj o polnoci
@maja0900 test si si prečo neurobila?