Ahojte ženy potrebujem ukľudniť…máme 5m syna s mužom teraz moc nemáme sex keďže nevyspaté prebdené noci, dlhé dni náročné dieťa s kolíkmi a refluxom..samozrejme párkrát do mesiaca si čas nájdeme. Syna kojím, ale menzes mám tak či tak už som ho mala 3x. Od minulého menzes sme spolu spali len raz - samozrejme s ochranou ako vždy No teraz mi meškajú už 4 dni. Normálne som na hlavu že z čoho preboha. Mala som takú silnejšiu nádchu, kasel tento mesiac vyše týždňa. Dúfam že to je z toho. Ďalšie dieťa teraz neplánujeme. Prosím vás môže to byt aj z tej choroby alebo že kojím? Čítala som že niektoré mali menzes 2-3x potom im odišiel keď kojili. Test pôjdem kúpiť keď príde muž z roboty ale dovtedy asi zošaliem😆ešte aj keď ho budem ocikavať tak ma vynesú nohami von 😆😆
Kojenie nie je antikoncepcia, keď nechcete používajte naďalej ochranu. Ms sa môže posunúť meškať kvôli stresu, chorobe, hormonálnej nerovnováhe atď urob test a uvidíš
Podľa mňa stresuješ zbytočne.. mali ste dokonca ešte aj ochranu..
Moja dr. mi povedala, že aj rok po pôrode, dupľom ked kojím sa nedá rátať MS... teda sa nedá povedať či mešká alebo nemešká, lebo všetky hormóny to kojenie ovplyvňuje..
ja som rok po pôrode a bežne mám také cykly, že trvajú 50 dní, potom 33, potom 40.. keby som to tak mala prežívať, tak sa zbláznim... a to nepoužívame ochranu, ale ideme normálne naplno..
Aj jedno aj druhé je možné, držím palce aby bol výsledok aký si praješ.