Ahojte vedeli by ste mi poradiť dnes je 33.deň a zatiaľ mi menzes neprišiel vždy mi chodil okolo 30,32 deň stalo sa aj ten 33.deň sex mám chránený a už som si robila dva testy a obidva negatívne ako dlho môže meškať nechcem hneď utekať k lekárovi minulý mesiac som užívala antibiotiká aj teraz som trochu prechladnutá vám sa niečo také a stalo?
@pupetko263 ked si bola chora je to normalne...ak bude meskat 2 tyzdne potom treba ist ku gynekologovi ;)
@pupetko263 kvoli tomu naozaj nemusis ist k dr. Uvidis ako sa to dalej vyvinie,ale nic vazne sa nedeje.
@janetinka27 tak mám počkať? Hlavou mi chodia všelijaké myšlienky
@pupetko263 neboj sa, ved islo zrejme len o posunutu ovulaciu alebo anovulacny cyklus, mozno stres, lieky. takze ms sa posunie tym padom tiez. uvidis, aky bude dalsi cyklus. doktor aj tak pre teba nemoze teraz nic urobit
@janetinka27 trochu si ma uspokojila lebo som bola u dr.v decembri a všetko ok
@pupetko263 tak potom sa nemas coho bat. akoze urcite nejakej vaznej choroby sa bat nemusis, ta sa vyvija roky. u teba to moze byt aj jednoducha cysta z folikulu, ktora praskne pri najblizsej ms a nic ti nehrozi. ak ti bude ms meskat tych 10-14 dni, mozes ist k dr, on bude vidiet vysku sliznice na sone a podla toho rozhodne, ci ti da vyvolavacku. neboj, je to uplne bezne a raz za cas sa to moze stat kazdej zene. cyklus je vec hormonalna a citliva, staci malo a pride nerovnovaha. drzim palce
Nestresuj veď je to len jeden deň.