Meškajúca menštruácia

pupetko263
16. mar 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť dnes je 33.deň a zatiaľ mi menzes neprišiel vždy mi chodil okolo 30,32 deň stalo sa aj ten 33.deň sex mám chránený a už som si robila dva testy a obidva negatívne ako dlho môže meškať nechcem hneď utekať k lekárovi minulý mesiac som užívala antibiotiká aj teraz som trochu prechladnutá vám sa niečo také a stalo?

januska12323
16. mar 2023

Nestresuj veď je to len jeden deň.

floki1994
16. mar 2023

@pupetko263 ked si bola chora je to normalne...ak bude meskat 2 tyzdne potom treba ist ku gynekologovi ;)

janetinka27
16. mar 2023

@pupetko263 kvoli tomu naozaj nemusis ist k dr. Uvidis ako sa to dalej vyvinie,ale nic vazne sa nedeje.

pupetko263
autor
17. mar 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@janetinka27 tak mám počkať? Hlavou mi chodia všelijaké myšlienky

janetinka27
17. mar 2023

@pupetko263 neboj sa, ved islo zrejme len o posunutu ovulaciu alebo anovulacny cyklus, mozno stres, lieky. takze ms sa posunie tym padom tiez. uvidis, aky bude dalsi cyklus. doktor aj tak pre teba nemoze teraz nic urobit

pupetko263
autor
17. mar 2023

@janetinka27 trochu si ma uspokojila lebo som bola u dr.v decembri a všetko ok

janetinka27
17. mar 2023

@pupetko263 tak potom sa nemas coho bat. akoze urcite nejakej vaznej choroby sa bat nemusis, ta sa vyvija roky. u teba to moze byt aj jednoducha cysta z folikulu, ktora praskne pri najblizsej ms a nic ti nehrozi. ak ti bude ms meskat tych 10-14 dni, mozes ist k dr, on bude vidiet vysku sliznice na sone a podla toho rozhodne, ci ti da vyvolavacku. neboj, je to uplne bezne a raz za cas sa to moze stat kazdej zene. cyklus je vec hormonalna a citliva, staci malo a pride nerovnovaha. drzim palce