Meškajúca menštruácia

bylinka25
13. feb 2023

Ahoj, žienky.
1. 2. som bola u svojej gynekologičky, keďže mi už predtým meškali moje dni dva týždne.
Dostala som vyvolávačku, ale dodnes som menzes nedostala, viem, môže prísť aj v posledný deň do tých 14 dní, ako mi kázala prísť.
Testy som robila všetky boli negatívne, v prechode ešte nie som, teda podľa lekárky nie, hoci už budem mať 48, všetko funguje, ako má, ovuácia, aj plodnosť, ale teraz neviem, čo sa stalo. Chorá som nebola, ani stres som nemala taký hrozný, čo by tie moje dni ovplyvnil.
Doteraz mi chodili ako hodinky, posledný som mala 19. 12. 22.
Lekárka mi povedala, že mám cysty na oboch vaječníkoch.
Ženy, už raz som také niečo prežila, ale mrcha mi nikdy nemeškala , len po laparoskopickej operácii, vtedy som mala to isté, vyoperovali tú hnusobu a bol pokoj , až doteraz.
Vopred Vám ďakujem za povzbudzujúce slová.

floki1994
13. feb 2023

@bylinka25 no to ze predtym prisla aj ked si cysty mala neznamena ze to je aj teraz 🤔 mne ms chodila presne a ked som mala cystu tak meskala niekolko tyzdnov. Uvidis, treba znovu k lekarke 🙂 pokial sa to sleduje bude to vsetko ok ;)

bylinka25
autor
13. feb 2023

@floki1994 ďakujem za krásnu odpoveď, ani nevieš, ako si ma povzbudila a potešila, úprimne ti ďakujem

Modrý koník
14. feb 2023

@bylinka25 Ahoj, svoju otázku a opis problému môžeš zaslať do našej odbornej Gynekologickej poradne, kde ti odpovie lekárka. Môžeš tak urobiť kliknutím na tento link: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/gynekol...
Prípadne ti odporúčame vyskúšať zadať kľúčové slovo do vyhľadávania v Poradniach na tomto linku https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/?q=. Je možné, že lekárka už na podobnú otázku odpovedala a ty sa týmto spôsobom dozvieš informácie, ktoré hľadáš.