Meškajúca menštruácia 10 dní

bibg
4. jún 2024

Ahojte. Ms mávam skoro pravidelnú. Naposledy som brala macmiror na zápal. Pred ms a po skončení som ho douzivala. Dnes mi mešká 10 dni. Bolia má kríže uz asi 2 dni. Prsia mám úplne slabo naliate. Test som si robila asi 5x a negativny. Budúci týždeň mame ísť na dovolenku a už neviem ako si ich privolať podomácky. Skúšala som víno, vaňu, alchemilkovy čaj máte ešte nejaké overené recepty? Ak do piatku neprídu idem k dr. Ale už má to dosť znepokojuje nakoľko teraz mi chodili takmer presne. Zas nechcem ani vyvolávačku moc lebo to mi potom tiež potentočkuje cyklus. Ale keď má už bolia 2 dni kríže? Už toľko x som išla na wc že už som dostala a nič.

zuzanazimna
4. jún 2024

@bibg neporadim,ale tiez mi teraz meškala 5 dni a dnes slavnostne dorazila 🤦 nic by nebolo keby som konecne po nekonecnom hladani nasla novu pracu...uz som rozmyslala ci nastupit ci nie 🙂 Tiez mam stale prsia citlive,bolest krizov...Ty to mas asi posunute tym zapalom,no drzim palce....

bibg
autor
4. jún 2024

@zuzanazimna ja mám dnes úplne stavy ako keby mi prišla. Bolia má kríze, nohy proste úplne ako keby som dostala. Test bol z ranného moču negativny. Je pravda že som aj nachladnutá už vyše týždňa tak že by aj z toho. Neviem. Už sa začínam báť aj cysty. No aspoň že tebe prišli.